Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más nem érez így? Amikor a...

Más nem érez így? Amikor a kutyámat, a lábam mellett sétáltatom úgy érzem, mintha a kutyám egy robott lenne.

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 16:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem,nem érzek így. : )
2011. márc. 26. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem eszembe se jutott.
2011. márc. 26. 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én olyankor mababiztosnak és büszkének érzem magam, mert tudom, hogy milyen jól mutat az okos kutyám. Amúgy én vagy pórázra kötöm vagy elengedem, láb mellett általában csak akkor kell jönnie, ha engedelmest gyakorlunk.
2011. márc. 26. 16:17
 4/12 A kérdező kommentje:
De így nem élvezi a sétát.
2011. márc. 26. 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor miért láb mellett sétáltatod? Engedd hosszúra a pórázd vagy engedd el, ahol lehet.
2011. márc. 26. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem érzek úgy, inkább büszke vagyok.

Olyan szemkontaktusa van olyankor, imádattal néz fel rám. És mellesleg jutalomfalatot is kap érte, szóval ő is élvezi.

De mi nem sétálunk végig így, általában elengedem, sokat szaladgál szabadon.

Valószínűleg nem lenne érdekes a séta, ha végig lábnál követés lenne, de ez is szükséges, mert így van közös munka a kutyával.

2011. márc. 26. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha sétánál lábhoz rendelem, akkor is képes figyelni a környezetre az én kutyám. Egy sétánál nem várom el azt, amit egy munkánál.
2011. márc. 26. 16:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon lehet elengedi itt a városban.Azért nem engedem előre,mert komoly próbléma vam vele.Harapásik védi az ételét.
2011. márc. 26. 16:37
 9/12 anonim ***** válasza:
2011. márc. 26. 16:43
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

"Nem nagyon lehet elengedi itt a városban.Azért nem engedem előre,mert komoly próbléma vam vele.Harapásik védi az ételét."

inkább erre kellene koncentrálnod! hogy érted el ezt a viselkedést a kutyádnál és hogyan korrigálhatod?!

ja igen! a sok-sok láb melletti laza pórázas irányított séta segíthet...ez nagyobb arányban legyen jelen mint a szabad szaladgálás! az irányítás, vezetés hiánya és a liberális gondolkodásmód ráeröltetése a társállatainkra bizony sok gondot okoz a közös életünkben!

vegyük figyelembe és tiszteljük meg a természet gyermekeit, ismerjük meg természetes igényeiket, szociális strukturájukat!

sokat tanulhatunk tőlük!

:)

2011. márc. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!