Más nem érez így? Amikor a kutyámat, a lábam mellett sétáltatom úgy érzem, mintha a kutyám egy robott lenne.
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 16:10
11/12 anonim válasza:
Nem én mindig nagyon büszke vagyok rá olyankor. Sétálunk, előttem szaglászik, aztán ha jön valaki szembe berendelem láb mellé, szépen lábnál követésben elhaladunk a közlekedők mellett, és megint mondom neki, hogy mehetsz. Ilyenkor mindig olyan elismerően néznek, nekem meg dagad a májam :)
12/12 anonim válasza:
Az enyém szinte mindig póráz nélkül sétál, de ő nagyon "anyás" úgyhogy többnyire magától láb mellett jön.
Még hogy robot lenne? Állandóan néz rám, és olyankor mindig arra gondolok, hogy annyi szeretet és ragaszkodás van benne, hogy legszívesebben percenként megölelgetném:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!