Amikor sétáltatom a kutyám, miért nem kötnek belém az utcán?
Volt már, hogy oda jöttek, hogy van egy szél cigid, 2-3 igen jól barnult emberke.
Meg beszóltak, hogy mit nézel?!
Pedig nem én keresem a bajt, én csak csöndbe vagyok, és megyek.
De, mikor sétáltatom a dobermann kutyámat, valahogy senki, de tényleg senki nem szól nekem, és 3 méterre elkerülnek átmennek az út túl oldalára.
Mi ennek az oka?
Ennyire félnek egy kutyától?
Félnek azok mindentől, ha nincs velük a família. Nekem törpe pincserem van, mikor a barnák megpróbáltak belémkötni felugrott, és majdnem elintézte a pasi ivartalanítását. Azóta elterjedt a hírünk, mert érdekes módon azóta engem is nagyívben elkerülnek.
Pedig csak egy bokányi kiskutya! XD
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:22
Melyik kerületben laksz?
Igen, ez a tipikus cigány felfogás :) Nem kötnek beléd, hogy ha kutyával vagy... Ez olyan tény, hogy a kutya megérzi a rossz embert, na hát nálunk ez olyan, hogy a kutya méregeti a cigányokat, és nem fordítva :)
Nagyon félnek a kutyától, és ha megnézed esőben sem sűrűn vannak kint :) Örülj hogy nálad ott van, sok embernél nincs sajnos :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!