Szerintetek mi lenne a teendő?
Lassan itt a jó idő és többet mehetek sétálni kutyánkkal..
De sajnos erre nyáron több a kóbor kutya :(
Na szóval mivel szájkosárral viszem kutyám sétálni szerintetek mit kéne tenni ha egy kutya rá támad?:(
Nem szeretem ha megütik a kutyákat még akkor se ha támad=/
És nem is lenne szívem hozzá,hogy ilyet tegyek..:(
Mivel egyszer már volt olyan,hogy mi sétáltunk egy kutya kiszökött és a mienknek esett..Ismerősé volt a kutya szóval egyáltalán nem tudtam volna mit tenni :(
A válaszokat előre is köszi
L/14
Igen ez igaz..De anyámék nem engedik úgy ki sétálni..Pedig én szeretek vele menni és hát nem az én döntésem és mégis bízok benne,de a "kóbor korcs" múltkor uncsimék kutyája volt..
És semmi kedvem azt nézni ahogy esetleg egymásnak ugranak..:(
A válasz megírásának időpontja: ma 16:07..
csak az a baj,ha rá jön egy kutya én a mienket nem tudom "lefogni",hogy levegyem a szájkosarat,és féltem attól míg a fejénél matatok addig a másik esetleg elkap engem és ha sikerült volna levenni,akkor mégis milyen reakciója lett volna arra,hogy én a fejnél b*szakszok míg a másik kutya tép :S
Az oké..de ha megint ismerős kutyája támad be?:(
annak azért nem lenne annyira szép története
Igen arra én is gondoltam elsőre,h bot egyik kutyát még csak-csak ellehetett kergetni de a másik..:S
És akkor volt ott mellettem egy hapsi az is csak ott állt és nézte ahogy én küzdök a kutyával h engedje el.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!