Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mi lenne a teendő?

Szerintetek mi lenne a teendő?

Figyelt kérdés

Lassan itt a jó idő és többet mehetek sétálni kutyánkkal..

De sajnos erre nyáron több a kóbor kutya :(

Na szóval mivel szájkosárral viszem kutyám sétálni szerintetek mit kéne tenni ha egy kutya rá támad?:(

Nem szeretem ha megütik a kutyákat még akkor se ha támad=/

És nem is lenne szívem hozzá,hogy ilyet tegyek..:(

Mivel egyszer már volt olyan,hogy mi sétáltunk egy kutya kiszökött és a mienknek esett..Ismerősé volt a kutya szóval egyáltalán nem tudtam volna mit tenni :(

A válaszokat előre is köszi

L/14

2011. márc. 3. 14:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
pedig ez nagyjából elkerülhetetlen ha megtámadják. nics rajta szájkosár, megvédi magát, ha van, akkor őt rágják meg, és gondolom azt te nem akarod. inkább a kóbor kutyának legyen baja, mint a tiednek nemigaz? én a helyedbe nem tennék rá szájkosarat. de ez az én véleményem. én soha nem teszek szájkosarat a kutyámra (közép-ázsiai juhász), pont ezért. ha jön egy kóbor korcs, akkor nehogymár az enyémet tépjék meg...
2011. márc. 3. 16:05
 12/28 anonim ***** válasza:
én nekem is volt ilyen és én le vettem róla a szájkosarat ugyan is ő nem tud akkor védekezni és a miénk beleharapott a kutya el is húzott ..
2011. márc. 3. 16:07
 13/28 A kérdező kommentje:

Igen ez igaz..De anyámék nem engedik úgy ki sétálni..Pedig én szeretek vele menni és hát nem az én döntésem és mégis bízok benne,de a "kóbor korcs" múltkor uncsimék kutyája volt..

És semmi kedvem azt nézni ahogy esetleg egymásnak ugranak..:(

2011. márc. 3. 16:08
 14/28 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:07..

csak az a baj,ha rá jön egy kutya én a mienket nem tudom "lefogni",hogy levegyem a szájkosarat,és féltem attól míg a fejénél matatok addig a másik esetleg elkap engem és ha sikerült volna levenni,akkor mégis milyen reakciója lett volna arra,hogy én a fejnél b*szakszok míg a másik kutya tép :S

2011. márc. 3. 16:10
 15/28 A kérdező kommentje:
*tépi
2011. márc. 3. 16:10
 16/28 anonim ***** válasza:
Mondom ne tegyél rá szájkosarat. Szüleidnek nem kell róla tudni, hogy nem azzal viszed. A kutyának is kényelmetlen, meg ahogy már írtam, akóborkutyáktól nem tudja úgy megvédeni magát, ha rajta van a szájkosár.
2011. márc. 3. 16:55
 17/28 A kérdező kommentje:

Az oké..de ha megint ismerős kutyája támad be?:(

annak azért nem lenne annyira szép története

2011. márc. 3. 19:21
 18/28 anonim ***** válasza:
Na, igen.... ne legyen rajta kosár, inkább jó alaposan verekedjenek össze. Aminek van utóhatása pl orvosi költség a sérülései ellátására. Ultrahangos riasztót kell vetetni a szülőkkel és egy riasztó sprét is hordani magadnál. ennél többet nem tehetsz.
2011. márc. 6. 17:37
 19/28 anonim válasza:
Szerintem próbálj minél jobban felágaskodni, hogy nagyobbnak tűnj és vegyél fel valamilyen botot.És ne érdekeljen más véleménye nyugodtan szedd le a szájkosarat.Ha pedig elkezdenek verekedni akkor ne avatkozz bele, nehogy neked is bajod legyen, inkább hívj segítséget
2011. márc. 6. 17:59
 20/28 A kérdező kommentje:

Igen arra én is gondoltam elsőre,h bot egyik kutyát még csak-csak ellehetett kergetni de a másik..:S

És akkor volt ott mellettem egy hapsi az is csak ott állt és nézte ahogy én küzdök a kutyával h engedje el.. :(

2011. márc. 6. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!