Nekünk folyamatban van a kennel levédése (Franciaországba bírálják el).
Amerikai Staffordshire Terriereket fogunk tenyészteni, és felmerült még a Yorkshire Terrier tenyésztése is, mert azt is nagyon imádom.
Nem gyári tenyésztők leszünk, 1 szuka, 1 kan, ha lesz yorki akkor az is szuka. Évente 1 alom. Fajta iránti szerelemért fogjuk csinálni, nem megélhetésért!
2011. márc. 1. 10:59
23/36 anonim válasza:
Hát, mindenképpen valami nagytestű, masztiff típusú kutya tenyésztésébe fognék. Talán rottweiler, vagy bullmasztiff, esetleg boxer. Szeretem az izmos, házőrző hajlamú, ugyanakkor családba való kutyákat.
Talán kissé soknak tűnik,de nekem három álomfajtám van,s idővel legalább egyet mindenképp szeretnék tenyészetni,persze csak ha olyan minőségű kutyát/kutyákat sikerül kifognom.Ők az:ausztrál juhászkutya,skót juhászkutya és a kuvasz.
2013. jún. 23. 08:22
26/36 anonim válasza:
Mopsz, Basset Hound, Pointer, Kopó, Hosszú szőrű agár, Dalmata, Tacsi, Spániel, Snaucher (<-- bocsi, ha ezt nem jól írtam...)
:)
2013. jún. 23. 08:50
27/36 anonim válasza:
Sosem fogok tenyészteni, leszögezem, de ha pisztolyt szorítanának a fejemhez, akkor a komondort vagy a kuvaszt választanám. Szívemen viselem a magyar fajták sorsát.
2013. jún. 23. 09:10
28/36 anonim válasza:
22-es!
Nem sok az évente egy alom?
2013. jún. 23. 10:38
29/36 anonim válasza:
Nekem a kedvenceim az akita, a rodesian ridgeback, a belga juhász, a beagle, és az erdélyi kopó. Ezek közül valamelyiket, de leginkább talán az erdélyi kopót, mivel náluk egy időben kétségessé vált a fajta fennmaradása, és még most is gondokkal küzd a fajta. Szerintem nem szabad hagynunk, hogy az egyik nagyszerű magyar fajtánk eltűnjön.
Amúgy én sem tervezek tenyésztést.
2013. jún. 23. 10:53
30/36 anonim válasza:
Szibériai Huskyt fogok majd a jövőben!:) Gyerekkori szerelmem ez a fajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!