Milyen fajtát tenyésztenél szívesen?
Figyelt kérdés
Nem áll szándékomban tenyészteni /nem szaporítani/..Csak érdekel ki milyen kutyust tenyésztene szívesen :)
Esetleg képet linkelni lehetne:)
2011. febr. 26. 18:23
11/36 anonim válasza:
Hát én sem tenyésztenék, de én is el szoktam játszani a gondolattal, de ekkor inkább a fajtamentésen gondolkozom, ami azért lehet kicsit szükségesebb lenne. De álmaim kutyája a Boston terrier és a Boxer. Imádom őket.
12/36 anonim válasza:
13/36 anonim válasza:
Amstaffot vagy bullmasztiffot.
14/36 anonim válasza:
Hát nekem régen volt egy magyar vizslám. Tenyésztettük, de nem a pénzért. Megöregedett és többet már nem is lehetett kutyája. Ez nem is volt baj. De viszont mikor elkezdődött a 2011-es év elütötte egy autó. Felnőtt leszek, biztos, mindenképpen egy magyar vizslám lesz, mert nála jobb kutya nincs.
15/36 anonim válasza:
Idaig meg senkisem irta a Rottweilert en azt tenyesztenem a legeslegszeb legokosab kutya nkm is van 2 azmellet nemetjuhaszt remelem tudom szaporitani oket:D!
16/36 anonim válasza:
Máltai selyemkutyát.
Én egy igazi máltais vagyok:)ha meglátok egyet az utcán majd kiesik a szemem:)
18/36 anonim válasza:
Pumit vagy esetleg pulit. Nagyon kedves, jó természetű kutyák.
19/36 anonim válasza:
Bichon Havanese, spicc, Berni pásztor :))))
20/36 anonim válasza:
Sokfajtát!Palotakutya,Boxer,vizsla szóval házörzőt,vadászkutyát,szbakutyát...mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!