Jövőhéten érkezik a kutyaruha a csivavámra. Fog neki tetszeni?
2011. febr. 25. 19:11
31/60 anonim válasza:
Azokat én se bírom... :S És ezek alapján íytléik meg a többi picikutyát is:(
32/60 anonim válasza:
Biztos megszokja. Ha eleinte furi is lesz neki, kénytelen lesz megszokni, legalább nem fog fázni.
Bocsi, de megkérdezhetem, hány éves vagy, hogy 10-15 kutyán túl vagy?
33/60 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. :) tudom, hogy hihetetlen, de kutyatréner és állatorvos leszek. :] a tapasztalat muszáj mivel csak így hallok valamit innen onnan nem olyan
2011. febr. 25. 19:47
34/60 A kérdező kommentje:
a kapcsolatot tudnánk tartani mindenkivel ?
2011. febr. 25. 19:50
35/60 xnorkax válasza:
Ezekszerint akkor minden évben új kutyád volt? :O Vagy párhuzamosan 2-3? Kissé tényleg hihetetlen :D
36/60 A kérdező kommentje:
eleinte egy évben 2 volt, de voltak hibáim és sajnos haltak is meg. de tanulok mindenből. mára már értek a kutyákhoz, de a hörcsög, macska, és a teknős még a fő terem, de egyébként rágcsáló és emlős mindenképpen
2011. febr. 25. 20:01
37/60 xnorkax válasza:
Bocsánat, ha tapintatlan vagyok, de ezek milyen hibák voltak? :/
38/60 A kérdező kommentje:
természetesen minden kérdésre őszintén válaszolok. első dalmata kutyámmal volt probléma. mivel a szüleim nem engedték a kutyát a lakásban és sehova hiába kértem, hogy fűtsünk házat helyiséget mindent nem és kint megfagyott. azóta az állataimnak fűtött háza van.
2011. febr. 25. 20:04
39/60 A kérdező kommentje:
persze olyan 9 évesen kaptam meg első dalmata kutyámat
2011. febr. 25. 20:06
40/60 anonim válasza:
de hát egy egészséges dalmatának nem lett volna szabad kint, csak úgy megfagynia. Háza sem volt, amit kibéleltetek neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!