Egy 8 hetes golden retriever kb mekkora lehet? És sokat nőne még egy hetet? Mert csak jövőhéten tudnánk utánamenni, és akkor már 9 hetes lesz. = ( És azt akarom, hogy még kiskutya legyen amikor hozzám kerül.
én 11 hetesen hoztam el a kutyámat, mert mi előtte elmentünk nyaralni.:/
de aranyos volt még akkor is.:)
Mi 7,5 hetesen hoztuk el a kutyust( már majdnem 3 hónapos most), amúgy úgy szint golden retriever. Hát 9 hetes korára mindenki csak ámult mekkora kutya vált belőle. Mondani tudom, hogy a golden egy hét alatt tényleg képes rettenetesen nagyot nőni, úgy hogy észrevehető a méretbeli különbség. De hidd el a viselkedésében nem lesz látható, nekünk minél előbbre járunk a kutyussal annál inkább játékosabb, szeleburdibb.
Néha még most is mondom, talán kissé korai is volt nekünk a kutyust 7,5 hetesen elhozni, mivel akkor még benne volt az, hogy sokat alszik és annyira azért nem akart játszani, tekintve ismeretlenek voltunk neki. 9 hetesen szerintem már benne lesz valamelyest az önállóság is(de tényleg csak olyan mértékben, hogy egyedül hagyás már nem gond).
Szerintem semmivel sem lesz másabb a kutyus, még ha valamivel nagyobb is, a viselkedéseben sokáig kölyök marad.:D
ha esetleg gondolod képeket is tudok mutatni méretbelileg...
Az előző voltam 18:34-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!