Nagyjából milyen árban van tenyésztőtől egy golden retriever kiskutya?
Figyelt kérdés
Minden vágyam egy ilyen kutyus, de csakis tenyészőtől szeretnék, nem szaporítótól. Milyen árban mozognak nagyjából ezek a kutyák?2011. aug. 15. 10:17
1/17 anonim válasza:
120-ért már tudsz venni jó nevű, nagymúltú kennelből vásárolni goldent. De persze vannak tenyésztők, akiknél ennél drágább egy kiskutya. Szerintem, egy egészseges, szép goldenért a reális ár 100 és 180 között mozog.
Ezek mondjuk budapesti árak, vidéken lehet, hogy olcsóbb.
2/17 anonim válasza:
Jól gondolkodsz, mindenképpen tenyésztőtől vegyél kutyát!
Kb. 100.000 ft lesz. Esetleg egy-két helyen 80.000, de sok tenyésztőnél 100 fölött van. De az átlag általában 100.000 ft.
Szabad ajánlanom egy-két tenyésztőt?
Bármelyiküktől nyugott szívvel ajánlok kiskutyát!
3/17 anonim válasza:
Szia 2. válaszoló!
Látom írtad a sunnyfields kennelt.. Ott 100-ért lehet kiskutyát venni?? Ezt te biztosan tudod?
Egyébként a Shining Gold kennelt miért hagytad ki a listádból?
4/17 anonim válasza:
igen 100 körül mozognak de nevesebb tenyésztöknél 150 ért látam kutyát.. mint pl az elöbb emlitet shining goldba..nekünk is onan van a goldink..csak a baj annyi,hogy tenyésztésre vettük mégis ivartalanitani kellet mert nem jött le mind2 golyoja
5/17 anonim válasza:
És mit szólt ehhez a shining gold tenyésztője?
7/17 anonim válasza:
törzskönyv nélkül, akár 25-30 ezer forintért is kaphatsz fajtiszta golden kölyköt.!!
8/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mint ahogy azt a kérdésben említettem tenyésztőtől szeretnék kutyát, NEM szaporítótól!
2011. aug. 15. 16:11
9/17 anonim válasza:
Találhatsz 100ezernél olcsóbban is, ha nem fontosak a kiállítási eredmények. Kezdőbb tenyésztőknél azért kijön kevesebből is...
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem érdekelnek engem a kiállítási eredmények, én csak egy egészséges kutyust szeretnék, családba
2011. aug. 15. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!