Mi van, ha a kiskutya lusta? (Golden retriever)
Sziasztok!
Ma 6 hetes! 2 hét múlva itt lesz :)
Ha mondjuk egy kiskutyus, nem a legaktívabb, magyarán kicsit lusta, és picit duci, ez még változhat? Pl: A lustasága.. majd megismer minket és akkor "hozzánk szokik"? :D Vagy majd "alkalmazkodik" hozzánk? :D
Válaszokat előre is köszi!
Remélem, hogy igazatok lesz :D
Kaptam róla képet mms-ben, és pont úgy fogják, hogy.. gugol a srác aki fogja és az egyik térdével tartja a kicsit, a két kezével meg a mellkasánál fogja, és olyan rajta a kicsi, mint aki duci lenne :) De rájöttem, hogy valószínűleg azért tűnik annak, mert szinte "lóg" vagy hogy mondjam :D A bőre meg kicsit felgyűrődött :D:D Nem szoktam előre ítélni, de mintha picit "lusta" fejet vágna a képen :DDDDD
Köszi a válaszokat! :D
A kép egy adott pillanat. Abból megállapítani, hogy lusta a kicsi nem lehet.
A kölykök pl evés után kigömbölyödnek látványosan.
Értem
Köszi a válaszokat!! :D
Belegondoltam én is. :) Kár, hogy csak egy képet küldött.. Nem láttam rendesen, azaz egy olyan képet is szívesen kaptam volna, ahol áll a kicsi, hogy mekkora még stb :D
A kutya természetes energiaszintje nem változik élete során...
a "tenyésztőt" a kutyavásárló előzetesen felkeresi személyesen és úgy választ...persze ez egy tenyésztőnek is természetes, hogy nem hagy fotó alapján dönteni és érdekli kihez is kerül majd a kutya....
eü. garancia
törzskönyv
szülők eü. vizsgálatainak eredménye
szerződés
ezek nélkül ne vegyél kutyát!
Hát, köszi a választ.. :)
Én úgy gondoltam, hogy majd megszokja a mi tempónkat stb :) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!