Most megyek gimibe, ahol sokat kell majd tanulni. De
jövőhéten kapok egy golden retrievert, szerintetek lesz
rá időm?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 20:48
1/8 anonim válasza:
Ne kövesd a példám, de én gimiben nem tanultam,csak tz előtt :)
(4-5ös érettségivel végeztem amúgy:P )
Én júniusban, érettségi után vettem kutyát, hogy a nyarat vele töltsem. Vagyis a véleményem: sulikezdésnél én nem vállalnék kutyát.
2009. aug. 27. 20:52
2/8 anonim válasza:
Ez butuska kérdés, kell, hogy időd legyen rá nem is kevés az elején. Az, hogy lesz a rá csak rajtad múlik senki máson 28/F
2009. aug. 27. 20:52
3/8 anonim válasza:
persze hogy lesz, ne izgulj. A gimit sokan túléltük már :-) Különben is nem jobb egy kiskutyussal az öledben tanulni? :-)
Sok sikert, menni fog. 24/L
2009. aug. 27. 21:00
4/8 anonim válasza:
Mindenkinek arra van ideje, amire időt szakít magának! Ha tényleg vágysz a kutyusra és jól betudod osztani az idődet nem lesz gond. De lehet hogy lekell majd mondanod egy két dologról, egy kölyök kutya nagy felelőség és idő igényes és lehet nem fogsz tudni mindig programozni a barátaiddal.
2009. aug. 27. 21:07
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, persze, szánok rá időt. :)
2009. aug. 27. 21:49
6/8 anonim válasza:
Én egy májusban kaptam a miénket. Pont érettségi szünet volt a suliban, így egy hétig csak neki éltem. Kellett is, mert rengeteget sírt még az anyja után, enni is csak pár falatot volt hajlandó kézből. Nagyon meg volt még szeppenve az új környezetben a kis pamacs, aztán hétvégére már egész jól érezte magát. Így is rossz volt reggelente itthon hagyni szegényt, eleinte szét is rágott mindent amit talált. :D Aztán amikor hazaértem játszottunk egy hatalmasat és azóta is remek érzés, hogy van aki örül nekem, amikor hazaérek :)
2009. aug. 28. 10:54
7/8 anonim válasza:
Én is májusban kaptam kutyát(mudi), amint kiszállt a kocsiból, úgy ment végig a kerten, mintha mindig is itt lett volna, neki magától értetődő volt, hogy én vagyok a gazdája, a nyakörvet és pórázt mintha ráöntötték volna... Végül pár perc múlva lefeküdt a fűre és elaludt:) Éjszaka egy pisszenés se, egy csomószor kimentem megnézni, itt van-e még?
Szóval én megúsztam:D
2009. aug. 28. 15:04
8/8 anonim válasza:
az első 6 hónapban kb . minden szabad időd rámegy :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!