HELP! Kutya a lakásban. Miért nem engedik?
A kutyakaja nem olcsó, az orvos szintén nem olcsó. GONDOSKODNOD kell róla, mert Ő magáról nem tud. Hidd el, nem csak játék oldala van egy kutyának, egy diáknak - mivel a szüleid nem engedik, gondolom még tanulsz - elég megterhelő, ha mindent te vállalsz,ahogy írod...
Bizonyítsd be a szüleidnek, hogy neked bizony van havi 5ezer (pl) Ft-od arra, hogy meg tudd teremteni a kutyának azt amire szüksége van + az esetleges orvosi ellátást és biztos beleegyeznek.
Honnan tudjátok, hogy nem tanul jól és amúgy mi az összefüggés a kettő között?
Mennyi idős vagy? Nekem sem engedték, és mikor felnőtt lettem, külön is költöztem rögtön és a saját albimban íme azt csinálok amit akarok (ill. most a férjemmel küzdhetek, de ez más tészta...)
egy az, hogy igen úgyis csak az ő gondjuk lenne.
kettő, én azt is megértem, hogy nem engedik be a lakásba, én sem engedném be, hogy össze szőrözzön mindent, a szőnyegtől kezdve, a kanapéig. Pedig nagyon nagyon szeretem az állatokat, de a kutya nem bentre való. Jó aláírom némely kisebb tes..tű igen, de amikor már a Skót juhászól kezdve, a dogokig nagyobb testű kutyákat bent tartanak hát..:S
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!