Van 2 Angol cocker spánielem és benn szeretném a lakásban tartani de a szüleim nem engedik szerintetek mit mondjak? KELL A SEGÍTSÉGETEK!
már nem kölykök de nem is öregek már néhány éve kinnt vannak a kertben de nekem ez nem tetszik és szerintem jobb lenne nekem is meg persze nekik is ha a lakásban lennének
szeretik ha új dolgokat megismerhetnek és tanítani is szoktam őket de nem tudom rávenni a szüleimet arra hogy engedjük be őket nem csinálnak semmi rosszat!!!!!!
hát igen majd akkor megkérdezem azért h mért nem ha megtudom tenni akkor pedig próbálom megtenni
és szerinted hülyeség azt kérni karácsonyra h had legyenek bent? nem csak karácsonyra hanem mindig.és ezt kérném úgy mást nem mert végül is mindenem megvan ami fontos és kell.
SZERINTED??
jó,jó.:D
REMÉLEM LESZ RÁ OK AMIT BETUDOK IS BiZONYÍTANI H IGEN IS FONTOS EZ NEKEM!!!
MÉG SZERETNÉK TANÁCSOKAT!
azt is leírhatjátok h ti hogy keztétek ezt ha valakinek van kutyája és nem kis kora óta van bennt hanem úgy volt-van mitn én és neki beengedték és utána hogyan kezdett ehhez mit tanított? vagy most hogyan mi legyen?:D
de az is leírhatja akinek már kezdettől fogva bent van a kutyusa:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!