Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Palotapincsire kell szájkosár...

Palotapincsire kell szájkosár (borsod) volánbuszon?

Figyelt kérdés
Imént utaztam, csak így városon belül vele és kérték a szájkosarat rá. Nem hinném, hogy valami nagy kutyabarát lehetett volna, mert oda felé egyáltalán nem kérték mikor fizetni akartam a jegyet rá akkor azt mondták hagyjam. Viszont vissza felé pedig kérték. Az elkövetkezőkben gyakrabban fogok busszal utazni vele, de szájkosarat nem tudok rá rakni. Egyszerűen lehetetlen. Ami szélességre lenne jó az irtó hosszú és csak leszedné a fejéről így teljesen értelmetlen. De még is mit mondjak, ha kérik a szájkosarat? Egyébként marmagassága 30centi alatt van és kb 7 kiló. Teljesen nyugodtan utazik kocsiban és buszon egyaránt. Nem piszkít oda és nem támad senkire.
2011. febr. 20. 21:34
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Köszi, lehet, hogy majd utánajárok. Eddig szerencsére sosem volt gondom abból, hogy nincs rajta szájkosár, mindig ki tudtam magyarázni, metrón is beengednek, tök normálisak szoktak lenni.

De azért a szám jól jön, mert simán lehet, hogy előbb-utóbb kénytelen leszek rá szájkosarat tenni, ha közterület felügyelet tényleg elkezd szívózni a kutyásokkal.

2011. febr. 24. 09:41
 32/34 A kérdező kommentje:

Nem nem tartalak annak. Ha az lennél nem mondanád ezt. Nevelés kérdése az egész. Ha nem megfelelően neveled a rotit meg harap. Ha nem megfelelően neveled a pincsit megharap. Antiszociális lesz. Tény és való, hogy általában a kis kutyákat nem kezelik kutyaként. Nem viszik a fajtársaikhoz és nem nevelik őket. De ez miért a fajta hibája? A sok idióta ember hibája. Aki gyerekként kezeli a kutyáját. Az én kutyám kiskorától kezdve jár a közeli kutyafuttatóra. Jól ki jön kanokkal és szukákkal is. Igaz nem hagyja magát, de miért is hagyná? De verekedést sosem kezdeményez.

Aki tényleg szereti a kutyákat és ért is hozzá az nem skatulyáz be egy-egy fajtát. Akkor a pitbull terrier is ember evő meg miegymás? Számomra az az igazi kutyás aki nem tesz különbséget kis-és nagytestű fajták között. Mert a kicsi is kutya. Ennyi a véleményem a témáról (:

2011. febr. 24. 16:19
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem kategorizáltam, csak neked nem megy az értő olvasás.

A kisméretű kutyák általában agresszívabbak, mint a nagyméretűek.

A pittnél családcentrikusabb kutya nem nagyon van.

És mivel BÁRMELYIK kutya lehet agresszív, így nem véletlenül kell az a tetves szájkosár a te kutyádra is.

Nem tudhatod, h akár egyfajta zaj, akár valakinek a látványa mit hoz ki belőle. Szóval ne okoskodj nekem, hanem inkább még művelődj a kutyákkal kapcsolatban.

2011. febr. 25. 16:15
 34/34 anonim válasza:
Utolsó jó nagy marhaságokat írsz. Nem is csoda, hogy a nem értesz kutyákhoz, mert te magad is neveletlen vagy.
2018. febr. 18. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!