Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Palotapincsire kell szájkosár...

Palotapincsire kell szájkosár (borsod) volánbuszon?

Figyelt kérdés
Imént utaztam, csak így városon belül vele és kérték a szájkosarat rá. Nem hinném, hogy valami nagy kutyabarát lehetett volna, mert oda felé egyáltalán nem kérték mikor fizetni akartam a jegyet rá akkor azt mondták hagyjam. Viszont vissza felé pedig kérték. Az elkövetkezőkben gyakrabban fogok busszal utazni vele, de szájkosarat nem tudok rá rakni. Egyszerűen lehetetlen. Ami szélességre lenne jó az irtó hosszú és csak leszedné a fejéről így teljesen értelmetlen. De még is mit mondjak, ha kérik a szájkosarat? Egyébként marmagassága 30centi alatt van és kb 7 kiló. Teljesen nyugodtan utazik kocsiban és buszon egyaránt. Nem piszkít oda és nem támad senkire.
2011. febr. 20. 21:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
62%

Továbbra is érdekelne, hogy az angol bulldoggal mi a teendő :) Mert a kis 30 kg-ját nem fogom boxban cipelni. A fej anatómiai felépítése pedig olyan, amilyen. Lehetetlen rá szájkosarat rakni, én is próbáltam már sokfélét.

Egyedül amerikából lehet rendelni bulldogra szájkosarat. Amúgy nekem még sose volt ebből gondom, mindig megbeszélem ezeket a helyzeteket, de érdekelne, hogy hivatalosan mi az elvárás felém.

2011. febr. 22. 11:38
 22/34 A kérdező kommentje:

Na vettem szájkosarat le is fotóztam nektek :) Bár szerintem vissza viszem, mert irtó hülyén áll neki.

[link] Szegénykém nem nagyon tudta most mi van... Így még néz is ki valahogy, na de oldalról: [link] Látni, hogy még a bőr részéig sem ér az orra, nem hogy a fém keret végéig :D

Viszonyítás képen csináltam ezt a képet: [link] A bal oldali szájkosár a növendék német juhászkutyámé volt, már rá sem jó. A jobb oldali amit vettem most 1-es méret a legkisebb és még így is fényévekre van az orra a keret végétől... :D

2011. febr. 22. 14:21
 23/34 anonim ***** válasza:
Szegény, de kis hülyén néz ki :(
2011. febr. 22. 14:53
 24/34 anonim ***** válasza:

Tessék, találtam picsi szájkosarat!

[link]

[link]

K9-éket érdemes egyéb dolgok miatt is böngészni, nagyon profik.

De pincsire és társaira való szájkosarat a Fressnapfban is láttam már.

2011. febr. 22. 16:01
 25/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: Ugyan ilyen szájkosarat vettem ma (vissza is vittem. Tényleg ugyan ez. Egyébként ennek az orrhossza 5,5 centi. Lemérem neked a pincsimé mennyi :) Másfél centi... :D Hozzá mértem az orrához az 5,5 centit és ugyan akkor amint amit vettem. Szélességre jó volna, ha kb maax 3,5 centi lenne a hossza. De így.. Látod milyen hülyén néz ki... :D Azt mondta az eladó megnézi van-e kisebb és tud-e hozni, de nem garantálja mert ez is 1-es méret volt.. Majd írom a fejleményeket!
2011. febr. 22. 17:29
 26/34 A kérdező kommentje:
csakkitti mutatnál képet a kutyusodról? :) Szeretem a bulldogokat.
2011. febr. 22. 21:10
 27/34 anonim ***** válasza:
A buszon el fogják fogadni. És én is amellett vagyok, h a pincsire is kelljen, mert azok se 100-as kutyák idegrendszerileg.
2011. febr. 23. 12:47
 28/34 A kérdező kommentje:
Utolsó: Akkor Te sem vagy igazi kutyás :) Egy igazi kutyás aki valamicskét ért is hozzá ilyet nem mond. Ez mindig a gazdán múlik. Enyém érdekes módon nem idegbeteg. Tudtam nevelni és normális kutya lett belőle...
2011. febr. 23. 13:12
 29/34 anonim ***** válasza:

Nem vagyok igaz kutyás, kedves kérdező? Saját kutyám eddig 4 volt (beleszámítva a mostanit), levezettem egy ellést és 2 almot neveltem, míg gazdihoz nem kerültek.

Azon kívül menhelyen segítek és több kutyás is kért már tőlem tanácsot.

Szerinted nem vagyok igazi kutyás?

Az vagyok, csak mellette nem vesztem el a józan eszem se. Sokkal hamarabb fog valakit megtámadni egy pincsi mint egy roti.

2011. febr. 23. 16:54
 30/34 anonim ***** válasza:

Csakkitti!!

Csepelen van egy szájkosár készítő. Az méretre megcsinálja neked.

Ha érdekel leírom a telefonszámot.

2011. febr. 23. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!