Tényleg minden kutyusnak szülnie kell legalább 1X az életében? Van egy lány mopszunk, családtag.
Én úgy imádom, amikor valaki "úgy hallott valamit valakinek a valakijétől", és akkor az már úgy van.
20:23, képzeld, a kutyának nem hiányzik az anyaság, sőt, eszméletlenül fáj neki az ellés meg a vemhesség, plusz teljesen lefárasztja és megviseli a kölykök nevelése.
A válasz: nem, egyáltalán nem szükséges szülnie, a kutyának is rossz az egész folyamat.
És attól nem lehet rákos, hogy nem szült.
Attól lehet, hogy nincs ivartalanítva.
Kedves, mondd már meg, hogy mégis mitől lesz neki jobb, hogy megtapasztalta az anyaságot? Majd a többi kutyával beszélgethetnek, hogy rágták szét a kölykök az emlőiket, milyen nehéz volt az ellés, hogy szorult belé a kiskutya és hogy leszívta a szervezetét, mire fölnevelte az almot? Vagy mi? A kutya az kutya, nem ember, nem képesek ilyen fejlett gondolkodásra. Ösztönből szaporodnak, nincsenek érzelmi indíttatásaik, sőt, a leválasztott kölykök és az anyakutya egy idő után nem is tudják egymásról, hogy anya és kölyke lennének, simán képesek akár egymással is szaporodni.
De ha tudományosan bizonyítod, miként éli meg az anyaságot és miért lesz ettől jobb neki, akkor meggyőzöl ;)
Jesszusom
20:26, 82%-os,
te ezt mind magadtól tudtad elmondani, vagy segítettek benne?
Ekkora butaságra születni kell.
A kutyának NEM öröm az anyaság,inkább fájdalmas és kellemetlen.NEM örül a kölyköknek,az anyai ösztön is csak pár hétig működik,utána szépen elmarja magától a kicsiket.
Láttad már,mikor szabályosan menekül saját kölykei elől?
Nem kell ellenie, ugyanis azzal semmilyen betegséget nem lehet kizárni.
Ha az ivarszervi betegségeket ki akarod védeni, akkor ivartalanítás, ennyi.
Köszi a hozzászólásokat!
Ha elolvassátok mit írtatok, meglátjátok, miért kérdeztem. :) Tényleg megoszlanak a vélemények.
A "farkasfalkás" választ találtam talán a legkielégítőbbnek. Ha a kutya, a társam és engem elfogadott alfapárnak, akkor talán nem is érdekli az anyaság. És megfordítva: ha szül nem kerül előrébb a ranglistán? Azért sétáltatáskor vigyázunk!!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!