Ez a név jó egy lány kutyusnak? ->
Lotti?
Esetleg milyen aranyos neveket tudtok még lány kutyáknak?
Én a lány kutyámat Suzie-nak neveztem el, (mert Suzie-s feje van) hallgat is rá kölyök kora óta.
Szomszédom kutyáját meg Lisának hívják. :)
:'D nekünk a husky-németjuhász keverék ebünk Suzie,a spániel kislány pedig Lisa :'D egyébként volt már Sisy, Lady, Sindy is kutyus.
innen válogass szerintem (:
:
Aranyos név, de nem tudom illik e rá, ezt csak te tudhatod. Am az én német juhász kislányomat Nessy-nek(Loch-NESSY szörny) hívják, mert meg sem áll, már a tenyésztőnél is mindig valami rosszaságon törte a fejét, mint egy szörny. Nálunk is ilyen volt az első pillanattól kezdve.
Az öreg kutyusomat, aki már nincs velünk Suzi-nak hívták.
Aranyos még a Lédy, Léda, Kleó, Lisa...
Szerintem jó a Lotti!
Csak érdekességből írom le meg azért, mert vicces: Állatorvosunknak van egy ilyen kis husis-ráncos, rövid szőrű, nyomott orrú, gülüszemű keverék kutyája, és úgy hívják, hogy Fütyike! :D:D Annyira illik rá, hogy nemigaz :D
Szerintem nagyon jó név. :) Van Lotti nevű ismerősöm, embernévként is nagyon tetszik, mert nem tucatnév, hanem különleges, kutyusnak is nagyon jó, ha illik rá. :)
A mi kutyusunk Bogi, mert kicsi korában hatalmas fekete bogár szemei voltak a csöppnyi fejéhez képest. :D
a volt kutyusom Csöpi volt
Barátnőmé meg Dézi ..
Na meg a volt kutyája: Vacak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!