Tenyésztők! Milyen kutyát tenyésztesz? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Milyen kutyát tenyésztel és felvezethetném -e az egyik kutyát fiatal felvezetőben??2011. febr. 15. 18:35
1/5 anonim válasza:
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de én is szívesen lennék felvezető, érdekel a kiállítások világa :)
2/5 A kérdező kommentje:
Kedves vanny hány éves vagy ha szabad kérdezni?Én segítek bármiben ha tudok!Megadhatnád a email címed és segítek!!!!!
2011. febr. 15. 20:04
3/5 anonim válasza:
Ahhoz, hogy egy tenyésztőnél fiatal felvezető lehess, szerintem kicsit több kell. Így nem lehet egyhez sem odamenni, bár szerencse válogatja. Kell egy kis ismeretség,bizalom egymás iránt. Illetve az általad kiválasztott kutyussal NEKED is kellene foglalkozni több órát ring dresszúrával.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerinted én ezeket nem tudom?Én ismerek "személyesen"rengeteg tenyésztőt én csak segítenék az elsőnek!
2011. febr. 16. 06:18
5/5 anonim válasza:
Ezeket mind én is tudom, talán van esély mert anyának van egy ismerőse, a Tündér-Mogyoró kennel tulajdonosa, talán vele felvehetnénk a kapcsolatot. 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!