Vizslát vagy a Beagle-t választanál? És miért?
Szia!
A vizslát én nem ismerem, szal ez ügybe nem tudok nyilatkozni..
Vhogy nekem nem tetszett soha a vizsla, ezért nem is volt még ilyen kutyám..
A beagle viszont nagyon megtetszett (főleg külsőre), ezért nyáron kaptam/vettem egyet.
Iszonyat aranyos kutyusok, gyönyörűek, kis "kölyökfejük" (imádom a kiskutyákat) van, szal szerelem volt első látásra.. :)
De.. Rossz mint a bűn, meg elég nehezen nevelhető sztem (enyém legalábbis). Szeret a maga feje után menni, szökős is.. Meg ha szagot fog...
Persze meg lehet nevelni, de sztem több erőfeszítés kell hozzá, mint más kutyákhoz.
Jah igen..
Beagle-nek is nagy mozgástere van (vadászkutya), szal nem otthonülős emberkéknek ajánlott..
Ezek vadász kutyák, ha csak kedvencet szeretnél szerintem ne közülük válassz, nem lenne szerencsés...
Bár kint az udvaron elvannak, de az nekik a vérükben van a vadászösztön, aminek ha nem tudnak a gazdik vmilyen módon eleget tenni akkor jön a szökés és társai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!