Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy kutya vevése előtt...

Ha egy kutya vevése előtt lennétek melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

extra mini yorki+csivava

ext.m. yorki + szintén miniyorki?

Nekem a csivavás jobban bejön mert különlegesebb. ne szidalmazzatok, most nem pároztatni fogom csak kérdezteem

2011. febr. 12. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A mini yorki+csivava változatot szerintem senki nem venné meg pénzért, mert az egy keverék, egy "korcs".

A "sima" mini yorki és az extra mini keveréke sem fajtatiszta, csak egy szaporító szokott ilyeneket összeereszteni.

Személy szerint, bár mindkét kutyánál más az indokom, egyikért se adnék egy fillért se.

2011. febr. 12. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
vevése XD
2011. febr. 12. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
9%

Bármien!:)

Mikor még nem költöztem el Anyuéktól nekünk volt tacskónk,huskynk,schnauzerünk,beaglénk,törpe pincsrünk,keverékünk! Nem egyszerre!:D

És most nekem egy spicc-em van!:)

2011. febr. 12. 16:29
 4/8 Ninna ♥ ***** válasza:
100%
Én egyikért sem adnék egy fillért sem. A standard szerint nem is létezik olyan, hogy mini yorki, olyan még inkább nem, hogy extra mini yorki. Mind a kettő egy közönséges keverék, és akkor már inkább menhelyről hoznék el egy aranyos, árva kutyust, minthogy az agyonszaporított mini yorkiknak az egyéb ideggyenge keverékeiért pénzt adjak. Ha pedig különleges kutyára vágysz, menj be egy menhelyre, mert ott lehet az igazán különleges fajtájú ebeket megtalálni. Vannak olyan gyönyörű keverék kutyák, hogy inkább őket kell megmenteni.
2011. febr. 12. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:

vevése?

Vétele, vagy vásárlása!

Kutya helyett inkább egy szinoníma szótárt ajánlok!

2011. febr. 12. 18:39
 6/8 A kérdező kommentje:

vásárlása, nem mindegy? nem helyesírást kérdeztem

hát nekem van minie yorkie-m, na jó a tenyésztö úgy adta hogy extra mini y. de ö nem olyan pici, úgy hívják csini

[link]

[link]

Csak szegény fél a kutyáktól meg az idegen emberektöl, 3x voltak kölkei

2011. febr. 12. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyiket sem.

Az én mostani yorkim 5 kg, és ha a következő kutyám is yorki lesz, akkor mindenképp ilyen méretet fogok keresni, függetlenül attól, hogy ez már nem a standard méret.

Inkább veszek egy 7-8 hónapos kutyát, akiről tudom, hogy normál méretű lesz.

De ha muszáj választani, akkor inkább a yorki-yorki párosítás. Remélem törzskönyves.

2011. febr. 12. 21:30
 8/8 A kérdező kommentje:
nem törzskönyves
2011. márc. 25. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!