Ha egy kutya vevése előtt lennétek melyiket választanátok?
extra mini yorki+csivava
ext.m. yorki + szintén miniyorki?
Nekem a csivavás jobban bejön mert különlegesebb. ne szidalmazzatok, most nem pároztatni fogom csak kérdezteem
A mini yorki+csivava változatot szerintem senki nem venné meg pénzért, mert az egy keverék, egy "korcs".
A "sima" mini yorki és az extra mini keveréke sem fajtatiszta, csak egy szaporító szokott ilyeneket összeereszteni.
Személy szerint, bár mindkét kutyánál más az indokom, egyikért se adnék egy fillért se.
Bármien!:)
Mikor még nem költöztem el Anyuéktól nekünk volt tacskónk,huskynk,schnauzerünk,beaglénk,törpe pincsrünk,keverékünk! Nem egyszerre!:D
És most nekem egy spicc-em van!:)
vevése?
Vétele, vagy vásárlása!
Kutya helyett inkább egy szinoníma szótárt ajánlok!
Egyiket sem.
Az én mostani yorkim 5 kg, és ha a következő kutyám is yorki lesz, akkor mindenképp ilyen méretet fogok keresni, függetlenül attól, hogy ez már nem a standard méret.
Inkább veszek egy 7-8 hónapos kutyát, akiről tudom, hogy normál méretű lesz.
De ha muszáj választani, akkor inkább a yorki-yorki párosítás. Remélem törzskönyves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!