Tudnátok nekem harci kutya fajtákat írni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem így hívják őket de a legtöbb ember nem ismeri a igazi nevüket.2011. nov. 14. 06:26
1/6 De Puta Madre válasza:
Amerikai Pit Bull terrier, Angol Bullterrier, Staffordshire terrier, bár nem konkrét fajta, de a Bandog.
3/6 anonim válasza:
Van még a shar-pei, kanári-szigeteki kutya, boxer (bár a mai állomány szerencsére már nem annyira veszélyes kutyákra), szinte minden masztiffot is használtak ilyen borzalmas célra, közép-ázsiai (de ott nem a másik kutya megölése volt a cél, tehát nem lettek gyilkológépek), tosa inu, amerikai bulldog. De google a barátod, viadorkutya néven keresgélj.
4/6 anonim válasza:
minek neked?ha kutyát szeretnél nem harci kutyát keresnél.szerintem te valmi illegálisat tervezel.harcoltatni akarod őket?nekik is vannak érzéseik
úgy mint neked és te mit szólnál hozzá ha ezt csinálnák veled?
5/6 A kérdező kommentje:
isten ments hogy harcoltassak akármilyen kutyát mentettem is ilyen borzalmas célra használt kutyát csak szeretnék egy kutyát a kutyáimnak szeretném ha bővülne a falka és mielőtt harcra gondolnátok ők többszörös díjnyertes vizsla és pointer
2011. nov. 14. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!