Összetétel szerint ti melyik tápokat választanátok? (linkek lent)
Lathams mature 7+
( [link]
Összetétel: Rizs (26%), zab, pulykahús étel (17%), borsó, lenmag (5%), árpa, baromfizsír, cukorrépapép (2,5%), Digest, tengeri alga (1,25%), lucerna (0,5 %), kálium-klorid, cikória (0,1%), kalcium-karbonát, glükozamin, kondroitin, Yucca schidigera kivonat (0,01%).
lathams sensitive
( [link]
Összetétel: Rizs (26%), Bárány húsliszt (26%), borsó, burgonya, csirke zsír, lenmag (2,5%), cukorrépapép (2,5%), Digest, tengeri alga (1,25%), sárgarépa, paradicsom, lucerna (0,5%), cikória (0,1%), Yucca schidigera kivonat (0,1%), kalcium-karbonát, glükozamin, kondroitin.
9 éves kistestű kutyának szeretném venni ,ti melyiket választanátok???
válaszokat lőre is köszönöm!! :)
Egyiket sem, mindkettőben sok a rizs, a sensitive-ben meg még krumpli is van, amit a kutya meg sem emészt!
Parasztvakítás.
Ha már választani kell, inkább a mature 7+-ra szavaznék...
Én amúgy Happy dog párti vagyok. egy mikrobiológiát végzett ismerősöm, és az állatorvosom is ezt a tápot ajánlotta.
jah és orijen-t nem lehet kapni itt sehol már régebben is ajánlották végig néztem a környéken minden állateledeles boltot de sehol nincs acana,happy dog, pro plan,dog chow,hills,eukanuba ,royal canin ezeket lehet a környéken kapni..
a pro plan tényleg nem lenne jó??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!