Foghiba? Milyen problémákkal jár ha a kutya foghibás? Most 4hónapos. Kinőheti fogváltáskor a foghibáját?
Nekik is ollós a szabályos. Meg van határozva, hogy hány mm. el lehet hátrébb az alsó fogsor. Ha nagyon hátrébb esik, akkor hátra harapású.
Képet nem tudnál belinkelni? Bár a kép csalóka is lehet, de szerintem sokkal könnyebb lenne véleményt alkotni mint láttatlanba.
Szerződést írtatok a vételről? Ha igen akkor reklamálhatsz, ha nem úgy alakul.
Mondták
Volt szerződés
De mind1
11:36 vagyok.
Nézd meg a szerződést, hogy mi van bele foglalva.
Ha benne van hogy tenyész célra adta el, vagy garanciát vállal e a foghibára, Dp-re, akkor jogosan reklamálhatsz.
A foghiba az 100%-ban öröklődik, a Dp. 50%-ban.
Én a helyedben beszélnék a tenyésztővel, hogy vagy cserélje ki a kutyát, vagy a vételár felét fizesse ki. Vagy vissza adod a kutyát Ő vissza adja a pénzt, és kerestek másik tenyésztőt.
Ne hari kissé nyers voltam, tudom , hogy már megszerettétek a kölyköt, de a tenyésztés üzlet, és az üzletben nincs pardon.
Mint hogy a boltban sem vagyok hajlandó kifizetni a hibás terméket, vagy csak féláron viszem haza.
Sajnálom hogy így alakult.
De bízok benne hogy még változik ahogy nő a kutyi.
Azért jó lenne tudni hogyan döntöttetek.
Maga a foghiba még mindig nem tudható, hogy mi is.
Titok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!