Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Foghiba? Milyen problémákkal...

Foghiba? Milyen problémákkal jár ha a kutya foghibás? Most 4hónapos. Kinőheti fogváltáskor a foghibáját?

Figyelt kérdés
Milyen problémákkal jár ha a kutya foghibás?Most 4hónapos.Kinőheti fogváltáskor a foghibáját.
2011. febr. 9. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, már kölyökkorban látszik a rendellenesség és valóban már a tenyésztőnek szelektálnia kellett volna és csak hobby célra eladni az ilyen kölyköt.Nem biztos, hogy tudod vinni kiállításra.
2011. febr. 14. 20:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Golden Retriever
2011. febr. 14. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekik is ollós a szabályos. Meg van határozva, hogy hány mm. el lehet hátrébb az alsó fogsor. Ha nagyon hátrébb esik, akkor hátra harapású.

Képet nem tudnál belinkelni? Bár a kép csalóka is lehet, de szerintem sokkal könnyebb lenne véleményt alkotni mint láttatlanba.

Szerződést írtatok a vételről? Ha igen akkor reklamálhatsz, ha nem úgy alakul.

2011. febr. 15. 11:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán.....mi a hiba szerinted?
2011. febr. 15. 13:01
 15/19 A kérdező kommentje:

Mondták

Volt szerződés

De mind1

2011. febr. 16. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Ird már most mit látsz hibának:)))))
2011. febr. 17. 07:41
 17/19 anonim ***** válasza:

11:36 vagyok.

Nézd meg a szerződést, hogy mi van bele foglalva.

Ha benne van hogy tenyész célra adta el, vagy garanciát vállal e a foghibára, Dp-re, akkor jogosan reklamálhatsz.

A foghiba az 100%-ban öröklődik, a Dp. 50%-ban.

Én a helyedben beszélnék a tenyésztővel, hogy vagy cserélje ki a kutyát, vagy a vételár felét fizesse ki. Vagy vissza adod a kutyát Ő vissza adja a pénzt, és kerestek másik tenyésztőt.

Ne hari kissé nyers voltam, tudom , hogy már megszerettétek a kölyköt, de a tenyésztés üzlet, és az üzletben nincs pardon.

Mint hogy a boltban sem vagyok hajlandó kifizetni a hibás terméket, vagy csak féláron viszem haza.

Sajnálom hogy így alakult.

De bízok benne hogy még változik ahogy nő a kutyi.

Azért jó lenne tudni hogyan döntöttetek.

2011. febr. 17. 12:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Maga a foghiba még mindig nem tudható, hogy mi is.

Titok?

2011. febr. 17. 18:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Pedig fontos lenne, mert ha mondjuk hiány, akkor egy röntgennel tisztán lehetne látni. 6 hetes kortól, már a p1-es fogak csirái is látszanak. ha esetleg tétre harap, talán kinőheti, vagy kap egy fogszabályzást, habár ha igy helyre is hozzák, nemigazán etikus tenyésztésbe vonni. Ha megszereti az ember, és nem akarja visszaadni, akkor max. lemond a kiállitásosdiról, és elkezd vele komoly szinten iskolába járni. Egy versenykutyával is lehet nagyon szép eredményeket elérni.
2011. febr. 17. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!