Foghiba? Milyen problémákkal jár ha a kutya foghibás? Most 4hónapos. Kinőheti fogváltáskor a foghibáját?
Ha tenyésztőtől vetted a kölyköt, és szerződéssel ( szerződést köteles adni ) Akkor a szerződésben a DP. -re ill. a foghibákra garanciát szoktak vállalni.
Ha harapás hibája van, ami most vehettetek észre, az szerintem még alakulhat. A fogak később fognak kinőni, de amit írtak, hogy egy röntgen nem ártana, az megmutatná hogy minden foga ki fog e nőni.
Ha a harapása nem megfelelő ebben a korban, na az lehet hogy még javulhat, mert egy fejlődő szervezet, még aránytalan felépítésű.
Az én kutyámnál ollós harapás az elfogadott, de vásárláskor a tenyésztőnek mondtam hogy mi a szándékom, és olyan kölyköt ajánlott választásnál, amelyiknek már akkor ollós volt a harapása ( három hetes korban )
Amikor növésben volt a kutya akkor volt olyan időszak amikor tétre harapott,de mire kifejlődött,ugyan olyan szép ollós volt mint amikor kiválasztottam.
Amúgy milyen fajta a kutyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!