Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Altatás, vagy nem altatás?

Altatás, vagy nem altatás?

Figyelt kérdés

Nagyon öreg a kutyám. 13 éves, kistestű keverék. Pár napja alig eszik, alig járkál, csak iszik. Az állatorvos azt mondta a kora miatt. Vagyis lassan eljön az ideje. Rákérdeztem az altatásra, azt mondta, akkor érdemes, mikor, már vagy két napja nem is járkál...

Na, ma volt az első olyan nap, amikor alig járkált. Annyit, hogy mindig odafeküdt, ahol süt a nap. Már az életemet kisírtam, de nem tudom mit tegyek. Sajnálom nézni, sajnálom elaltatni. Olyan ártatalanul néz rám, látszik, hogy nem érzi jól magát. Fekszik, csóvál, vagy kettőt. Hiába hívom nem jön. Nem tudom mi lesz velem. Van még kutyám, de 9 éves voltam mikor Őt kaptam, nagyon a szívemhez nőtt, nagyon szeretem.

2011. febr. 9. 18:07
1 2
 11/18 anonim válasza:

Tegnapelőtt altattuk el a kiskutyánkat. Pincsi volt, és sajnos epilepsziás. Aznap rájött egy roham, amit nem hagyott abba körülbelül 2óra hosszáig. Nagyon rosszul volt utána, a fejét is csapdosta. Felhívtuk az orvost, és mondtuk neki, hogy vessünk ennek véget, mert csak szenved.

Az ölünkbe múlt ki. 4 éves volt. Ő is hasonlóan viselkedett. Nem szeretném az ördögöt a falra festeni, ne hogy azt gondold.

2011. febr. 9. 19:01
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az állatorvosom az, akibe maximálisan megbízom. Magánorvosom van. Megvizsgálta természetesen, és pénzt sem vett el érte, mert nem beteg. Tudja milyen pánikolós vagyok. Minen apróságért hívom, még este 11kor is, ha úgy érzem, hogy baj van. Mondjuk nekem egy csípés is baj.

2011. febr. 9. 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Semmikép egy kivizsgálást megérdemelne.Igen egy vérvétel sok mindent elárul az állapotáról,tehát nem feltétlen az altatást kell választanod.
2011. febr. 9. 19:07
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Valóban ,vérvizsgálat, röntgen, ultrahang -- mindez kizárt szervi bajt?

Ismétlem, egy kistestű kutyánál nem kor a tizánhárom év.

Tacsi húsz év fölött is él vígan!

Egy másik orvos véleményét nem ártana kikérni...

2011. febr. 9. 19:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Tegnap felhívtam az állatorvost. Azt mondta biztos benne, hogy a kora miatt. Már hullottak a fogai, és fekete színe helyett, már tiszta ősz volt. Volt, mert miután beszéltem az orvossal a kutya meghalt.
2011. febr. 10. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:
jajj nagyon sajnálom!:(
2011. febr. 10. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Fogadd részvétem. :( Nyugodjon békében szegény. :(
2011. febr. 10. 14:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon sajnálom, és el is temettük, de áá. nem kívánom senkinek ezt az érzést.
2011. febr. 10. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!