Szerintetek mennyi ideje lehet hátra? Szerintetek az altatás az a "könnyebbik út" számára?
Tegyél egy kis konzervet a szárazhoz(keverd össze a 2őt egy tálba...)
:)
Még régen eltört a kutyusom lába és az orvos rosszul műtötte meg. 14 éves volt amikor nyáron már nem bírt lábra állni a vizet is úgy kellet odaadni neki. Ekkor döntöttünk úgy, hogy elaltatjuk, mert nagyon szenvedett.
Csak akkor altasd el ha tényleg szenved, de akkor ne hagyd tovább szenvedni.
Ha az anyagi kereteid engedik szerintem próbálj Neki mostmár ne száraz eledelt adni, hanem kényeztesd kicsit és vegyél neki valami szaftosabb ételt. Én sem javaslom az altatást, mert hidd el, utána folyton az járna a fejedben, hogy vajon hány évet tölthettetek volna még együtt? Ha nincsenek fájdalmai, akkor szerintem még ne gondolkodj ezen. Nekem volt egy Németjuhászom Liza, akit sajnos el kellett altatni, mert súlyos beteg volt és erős fájdalmai voltak, amitől teljesen megváltozott.
A szívem szakad meg ma is, ha rá gondolok.
Napokig sírtam utána.
Minden jót jót Neked és a kutyusodnak!
Az öreg kutyusok sokat alszanak, és gyakran veszítenek a súlyukból. szerintem a száraztápot hanyagold, ha lehet, akkor inkább főzzél neki. Húst, rizzsel, húslevest egy kis sárgarépával, stb.
Az is természetes, hogy már nem hall, valószínűleg a látása sem az igazi. De ezért butaság lenne elaltatni, pláne, ha nem is beteg.
Ha pedig egyszer azt látod, hogy reggel nem ébred föl...akkor gondolj arra, hogy nagyon szerencsés kutyád volt. Ha lehet ilyet mondani, akkor ez a legszebb formája az elmúlásnak.
És ne rágódj ezen, mert a kutyusod megérzi! Lehet, hogy még évekig veled lesz, a tacsik strapabíró kutyák:)
Nem értem,hoy nem jutott eszedbe a legkézenfekvőbb megoldás:az állatorvos.
Senki nem tud neked neten keresztül,látatlanban tanácsot adni,mit tegyél a kutyáddal,senki nem varázsló.
Vidd el orvoshoz,vizsgálja meg,és akkor majd ő elmondja,mi a teendő.Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!