Az miért baj, ha valaki a határban/erdőben/szántáson vagyis a lakott területen kívül nem szedi fel a kutyaszart?
még mindig én vagyok, :)
nem mindenki egyforma, kedves utolsó :)
nekünk számít, hogy ne hagyjuk ott a kutyagumit, másokat nem érdekel!
És én itt, ahol lakom, azt tapasztalom, hogy a kiskutyák után összeszedik, de a nagyobbak után nem!
És több hétig ott is marad, amíg el nem bomlik, vagy az eső hó bármi más el nem simítja a dolgokat!
undorító!
Hé Emberek!
Szervezzünk engedetlenségí mozgalmat! Mi az,hogy nem biztosítják az ingyen zacskót?Honnan a bátorság,hogy ha már belekényszerítettek az ebtartásba,drága pénzen megvetették velünk kedvenc ebünket és akkor az adónkból,Eu pályázatokból esetleg befolyt forintokból "holmi" iskolatejre,óvoda fenntartásra,ne adj Isten,pedagógusok bérére stb. költik azt!
Gondolkozzatok már!!!!!
Ne a fogyatékkal élő gyermekemtől,idős Édesanyám kevéske nyugdíjjából arcoskodjatok! TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 06:18
elég érdekesen látod a dolgokat...
A válasz megírásának időpontja: tegnap 06:18
Erre az a válaszom, hogy a kutyafuttató körül, a négy oldalát sorolom:
van:
idősek otthona
iskola nyitott udvarral focipályával
játszótér
lakóépület 10 emeletes
Na most: már most sem lehet bevinni a kutyát a futtatóba, legalább is én nem viszem be, mert 30 cm-erenként kutyagumi van.
Fordíthatják másra is a pénzt, de sajnálom azokat, akik ott élnek, játszanak, tanulnak, mert elviselhetetlen szag lesz, ha jön a nyár!
Amíg volt zacsi, összeszedték a tulajdonosok, mostmár nem szedik.
Én összeszedem a yorkim után az 5 centis kutyagumiját, és ki is dobom, de más nem!
06:18
2-szer el kellett olvasnom, mire felfogtam amit írsz, de teljesen egyetértek!
Ha olyan helyen végzi el a kutya a dolgát,ahol nem járnak emberek,akkor nem baj.
De ha modjuk a járda közepén, vagy a járdátol kb. 2 méteren belül akkor fel kelll szedni.
Szerintem egy szántáson még jót is teszel, mert trágyázod a földet.
Amúgy városban nem összeszedni tényleg bunkóság, én is nagyon haragszom rá - ugyanúgy mint a póráz nélküli sétáltatásra - pedig magam is kutyás vagyok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!