Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlanátok?

Milyen kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kertes ikerházban lakunk,a kertünk közepes méretű. Nyáron szeretnék egy kiskutyát idehozni. Anyuék nem engedik, hogy bent tartsam, és mivel az udvarunk nem nagy, olyan kutya kéne, aki viszonylag kistestű (tacskó, beagle) és nem szobakutya, azaz télen a kutyaházban meg tudjon maradni. Milyen fajtákat ajánlanátok?
2011. febr. 6. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:

Bassszus sírni tudnék. Már nem is tudom mit csináljak.

Azért nem sajnálom az embereket(jó persze a beteg gyerekeket sajnálom) mert önzőek, példa rá te vagy(tisztelet a kivételnek) és igen, meghalni tudnék a kutyámért!! Kéépzelhetem mennyire szereted a kutyádat, biztos egy jó pasifogó neked, megvetted hogy menőbb legyééél szánalom

2011. febr. 6. 15:29
 42/64 anonim ***** válasza:
.Szerintem ez az illető pasi:-D vagy, ha nem akkor bocs tévedtem ( tévedni ember dolog:d)
2011. febr. 6. 15:30
 43/64 anonim ***** válasza:

Inkább odaadom a koldusnak a táp árát amit bevihetnék a kis keverék dögöknek ..... meg meg karcolnád a kocsim ura festetném annyi...

Jaj meg hannak 13 több esze van vhoghy egyforma hüly..ék vagytok fontosabb nektek a kutyákmmint az emberek nem észre val

2011. febr. 6. 15:30
 44/64 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, de ráuszítanék egy harcra képzett pitbullcsordát az biztos. És igen, tévedni emberi dolog :)
2011. febr. 6. 15:31
 45/64 anonim ***** válasza:
csaj vagyok és van férjem nem nagyon kell pasi fogo nekem ... meg jaj legyetek a kutyákba szerelmesek én inkább az embereken segitek nem a dögökön .. igen a kutyámat szeretem ..
2011. febr. 6. 15:32
 46/64 anonim ***** válasza:

"Jaj meg hannak 13 több esze van vhoghy egyforma hüly..ék vagytok fontosabb nektek a kutyákmmint az emberek nem észre val"

Az olyan embereket szeretem ( akik 1. tudnak helyesen írni!! ) 2. akik nem olyanok, mint te. pl azzal a 13 évessel biztosan jól kijönnék mert ő igazi állatszerető nem úgy mint te. Csak pampogod a hülyeséget, hogy aki az embereket nem szereti az hülye meg nem sok észre vall. Ember! Figyeled te magad!:D Akkor leírom megint, nem az összes embert vetem meg csak az olyan ész nélküli, sznob önző "embereket", mint te rasszista idegen'.

2011. febr. 6. 15:33
 47/64 anonim ***** válasza:

A koldusok 99%-a is sztem azért koldus, mert isznak, játékgépeznek, cigiznek. Ezért nem is sajnálom őket. Na jó ha van felesleges ruhám, vagy kenyér azt odaadom nekik. Mert megpróbálok nem önzetlen lenni. De amúgy ahogy látom a szavaidból, a saját kutyád sem a mindened. Szomorú.

Ha értenél a kutyákhoz, tudnád a faj- és fajtatiszta fogalom közötti külömbséget.

13/L

2011. febr. 6. 15:34
 48/64 anonim ***** válasza:

"meg jaj legyetek a kutyákba szerelmesek én inkább az embereken segitek nem a dögökön"

Én az állatokat szeretem, nemcsak a kutyákat:) És nem vagyok beléjük szerelmes, ( a szerelem az más ).

Az embereken is kell segíteni, de nem mindegy milyen ember az illető...

2011. febr. 6. 15:34
 49/64 anonim ***** válasza:
Hajj de azért lássuk be keményebb nőnek tűnnsz olyankor a pasik előtt, amikor nincs ott a "férjed" ;D
2011. febr. 6. 15:35
 50/64 anonim ***** válasza:

"A koldusok 99%-a is sztem azért koldus, mert isznak, játékgépeznek, cigiznek. Ezért nem is sajnálom őket. Na jó ha van felesleges ruhám, vagy kenyér azt odaadom nekik. Mert megpróbálok nem önzetlen lenni. De amúgy ahogy látom a szavaidból, a saját kutyád sem a mindened. "-

ÍGY VAN!

2011. febr. 6. 15:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!