Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlanátok?

Milyen kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kertes ikerházban lakunk,a kertünk közepes méretű. Nyáron szeretnék egy kiskutyát idehozni. Anyuék nem engedik, hogy bent tartsam, és mivel az udvarunk nem nagy, olyan kutya kéne, aki viszonylag kistestű (tacskó, beagle) és nem szobakutya, azaz télen a kutyaházban meg tudjon maradni. Milyen fajtákat ajánlanátok?
2011. febr. 6. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
Most adnék neked valamit, de azt az LCD monitorom nem élné túl.. remélem érted ;)
2011. febr. 6. 14:58
 22/64 anonim ***** válasza:

Mert sok hüly.-e ember van, aki kidobja a kutyáját, aki megveszi karácsonyra a kölykének a háziállatkát, aztán meg kidobja, mert " Már nem kell"- címszóval...

Én szívesen hazavinném, de anyáék nem engedik és nem is tudnék neki olyan életet biztosítani amilyen neki biztosan jó lenne, na meg bérházba nem igen való kutya.

2011. febr. 6. 15:04
 23/64 anonim ***** válasza:
0%
Most sajnálni kénne szegény kobor kutyákat nem megy ...
2011. febr. 6. 15:06
 24/64 anonim ***** válasza:
Mert nem is vagy igazi állatszerető, csak egy sznob k.öcs.ög.
2011. febr. 6. 15:07
 25/64 anonim ***** válasza:
MOND CSAK, SZERINTED, DE MOST KOMOLYAN SZERINTED TEHETNEK ARRÓL HOGY UTCÁRA KERÜLTEK ÉS HOGY NEM FOGADJÁK BE? Nem nagy célom a keménykedés, de nagyon felidegesítettél. Senki nem kérte tőled hogy fogadj örökbe menhelyről kutyát. Csak azt hogy tiszteld meg őket annyival hogy nem korcs-ozod meg rondázod le őket, és már azis tisztességes lenne tőled, ha egy zsák kutyatápot elvinnél nekik egy évben. Legalábbis tőled ez nagyon jó lenne, én minden hónapba viszek
2011. febr. 6. 15:08
 26/64 anonim ***** válasza:
Bocs a pénzemet inkább értelmes dolgokra költöm .. kocsimosatás vagy a kutyámra ...
2011. febr. 6. 15:11
 27/64 anonim ***** válasza:

Ja és most szépen összeszedem neked miket tettem eddig a kóborállatokért, nem dicsekvésből, hanem hogy egy kicsit elgondolkozz.

Kiskorom óta etetem a kóbor állatokat, ez mai napig így van, a saját zsebpénzemet küldöm a menhelyeknek, hírdetem a gazdára váró kutyákat ahol csak tudom, otthont keresek a kóbor kutyáknak. Nem olyan régen egy fekete kölyökkutya csapódott hozzám az utcán. Anyával szépen felvittük hozzánk, és már másnap sikerült gazdát találni neki. Találtam egy kiscicát, levittem a pincébe(nem putris pince, ott minden rendben van, nincsenek patkányok, egerek meg ilyesmik...), 3 napig volt ott, etettem, itattam, vettem neki macska hámot és vittem a szabadba, végül egy középkorú magányos néninek ajándékoztam, azóta is boldogok. Apukám egy cégnél dolgozik, ők építik a menhelyet ingyen. A kocsinkra ki van ragasztva a Miskolci állatsegítő alapítvány honlapja és logója. Múlt szombaton pedig vittem a menhelyre 15kilós tápot + konzerveket a saját pénzemből. Emellett boldog kutyatulajdonos vagyok és imádom az összes kutyát egytől egyig, még azt is aki kiskoromban megharapott!

2011. febr. 6. 15:15
 28/64 anonim ***** válasza:

Gyönyörű egy mákvirág vagy.....gratulálok. Az ilyenek miatt van épp ennyi kutya a menhelyen. Méghogy nem lehet egy keverék olyan okos, mint egy fajtatiszta? Ezt nagyon rosszul tudod. Ez nem fajta, hanem egyedfüggő. Látom, értesz a kutyákhoz....

Rólad annyit, hogy nem adnék a kezed közé semmilyen kutyát. A többit, amit gondolok nem írom le, mert úgy is törölnék. Kívánom neked, hogy egyszer úgy élj, mint egy kóbor kutya...;)

2011. febr. 6. 15:16
 29/64 anonim ***** válasza:
Természetesen ez az utolsó előttinek ment...gondolom nem nehéz kitalálni.
2011. febr. 6. 15:17
 30/64 anonim ***** válasza:

De kérdeztem tőled valamit, szerinted tehetnek róla hogy az utcára kerültek?

Úristen néha meglepődök hogy egyes kérdéseknél ilyen köcsőg emberektől milyen nagy háború lesz, de nem is csodálkozom már.

2011. febr. 6. 15:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!