Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutyának mit számít, hogy...

Egy kutyának mit számít, hogy milyen minőségű dolgokat kap?

Figyelt kérdés

Mindenki mondja, hogy Acana, meg Orijen, meg minden prémium táp. Értem, hogy ezek jó minőségűek, meg tápláló tápok, de számít ez egy kutyának?

Most ha a kutyámnak Acanat adok enni, jobban fog szeretni, mintha csak mondjuk Dog Chowot kap?

Érti ezt a kutya, hogy Ő most milyen drága tápot kap?

2011. febr. 5. 13:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem a szeretetében fog megnyilvánulni, hanem az egészségében. A kutya nem tudja a kaja árát értékelni, de kevésbé lesz beteges és tovább fog élni.

De tégy egy próbát: egyél silány teszkós szarokat egy hónapig és csináltass egy vérképet. És kérdezd meg a vörösvérsejtjeidet, hogy táncraperdülnek-e a jó kajától?

2011. febr. 5. 13:45
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem azért kell jobb tápot adni a kutyának hogy jobban szeressen, hanem hogy egészségesebb legyen. Nem hiszem hogy erre nem jöttél még rá...
2011. febr. 5. 15:16
 13/20 diagnostic ***** válasza:
84%

A kutya nem tudja felfogni,hogy ez most mennyibe is került.

Viszont a Dog Chow, ha nem is a legjobb,de teljesen megfelelő táp, azért nem egy pedigree és társai minőségű.

Ha nagyon változtatni akarsz a beszólások miatt,vannak hasonló árban jobb minőségű tápok. Pl a Brit premium táp elég jó,kb azonos árban is van. És még biztos vannak jobb tápok.

2011. febr. 5. 15:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Jajj egyáltalán nem az íze a lényeg! A tartalma! Pl: egy kisgyerek se fejlődne normálisan ha mindig csak mekis kaját enne, és a felnőttek meg elhíznának. No ugyanígy egy kutya nem kapja meg az 1200ft/10kg-s tápból a megfelelő dolgokat a fejlődéséhez. [link] ez a cikk számomra nagyon hasznos volt, remélem sikerül megérteni a segítségével :)
2011. febr. 5. 17:12
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

próbáld ki, hogy egy hónapon keresztül előbb csak bio élelmiszert eszel majd utána egy hónapig csak 'mekdonaldszos' kaját ha még életben vagy 2 hónap múlva visszatérhetünk a témára:)

a kutya nem érti de érzi a különbséget ugyanúgy ahogyan te sem érted de érezni azt fogod:d

2011. febr. 6. 12:15
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Te normákis vagy ???? xD Nem az a lényeg hogy a kutya tudja hogy milyen tápot kap hanem az hogy jó minőségűt kapjon és ne mondjuk tescósat! De egyébként a Dog Chow teljesen jó miőségű táp!! Az én mopszom is megenne mindent de eukanobát és Select Goldot kap mert ÉN tudom hogy ez jó minőségű!! De ő nem tudja hogy tescósat eszik vagy eukanobát!! REmélem megértetted!
2011. febr. 11. 21:12
 17/20 A kérdező kommentje:

"Te normákis vagy ???"

Nem, nem vagyok normákis. Bármit is jelentsen ez a szó!

2011. febr. 12. 11:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Sok kutya megirigyelné még a Dog chow minőségét is, már-már azt is prémiumnak mondják. Ne foglalkozz velük, én sem Acanát meg orijent veszek, hanem Eukanuba-t. Mégis teljesen egészséges a kutyám. Ha nagyon muszály hazudj nekik, bár akkor sem lesz különösebb értelme, ha úgyis szereted a kutyádat...
2011. febr. 12. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, mit adsz a kutyának, amúgy a legjobb az, ha te főzöl neki, mert legalább tudod, mit adsz neki. Az acanát és a chappit is telenyomják ízfokozóval, csak az előbbi jóval drágább, mert azt hiszik a gazdák, hogy jobb, közben meg lehet hogy többet árt, mint használ. A kutyának sokkal többet jelent a mindennapi séta, foglalkozás, kutyasuli, szeretet, mint hogy te mosz dog chow-val vagy egyébbel eteted.
2011. febr. 12. 19:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem a szeretetről van szó, hanem arról, hogy neked sem mindegy, hogy nutellát eszel McDonaldsos kajával, vagy rendes ételeket.

Hosszú távon meglesz a böjtje, ha olyan kajával tömöd, aminek semmi tápértéke, de tele van mesterséges adalékokkal.

2011. febr. 12. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!