Egy kutyának mit számít, hogy milyen minőségű dolgokat kap?
Mindenki mondja, hogy Acana, meg Orijen, meg minden prémium táp. Értem, hogy ezek jó minőségűek, meg tápláló tápok, de számít ez egy kutyának?
Most ha a kutyámnak Acanat adok enni, jobban fog szeretni, mintha csak mondjuk Dog Chowot kap?
Érti ezt a kutya, hogy Ő most milyen drága tápot kap?
Te érted, hogy sós főtt krumplit kapsz, vagy pizzát?
A jobb tápból kevesebb kell, normális anyagok vannak benne, nem színezék, meg tartósítószer. Gondolom a kutyának is számít, igen. Mert rakd elé 2 hétig a jó minőségű tápot, majd a sz@rt, és nézd meg, hogy csak kényszerből fogja megenni. A kutya nem egy tárgy.., érez, ízeket is.
A kutya minimum érez ízt. Szaglás alapján eszik.
A tápban az számít, mik az összetevői, milyen alapanyagból, milyen technológiával van készítve.
Egy növényi fehérje alapú táp //szója// a kutyának kevés, hiszen eredendően húsevő, tehát a húsban lévőkre van szüksége legnagyobb arányban.
Értem a példát!
De, egy kutya vajon tisztában van azzal, hogy úúú én most 15 ezer forintos tápot kapok, és nem 8 ezreset, de szerethet a gazdám!
Tisztában van a kutya ilyenekkel?
Most aki vidéken valami moslékkal eteti a kutyáját, az a kutya eltudja képzelni, hogy nem Acanat kap, akkor biztos a gazdám egy szemét..
Túl sok emberi tulajdonsággal ruházod fel a kutyákat:)
A kutya nem tudja, hogy hány ezer forintos tápot eszik, pont ezért nem fogja jobban szeretni a gazdit, ha acanát kap.
Adjál neki rendes házi maradékot, azt garantáltan befalja jóízzel, és abban legalább mindenféle tápanyag is van.
Természetesen a kutya nem érti, hogy drága-e egy táp: jó vagy rossz, neki ez számít. Ha mindkettőt megeszi, akkor ő örül, max te nem, ha az olcsó táp rossz minőségű, nincsenek benne a fontos tápanyagok, és netán beteg lesz emiatt.
Ismerőseim azzal jönnek, hogy én nem veszek Acanat a kutyámnak, csak Dog Chowot, és nem szeretem eléggé a kutyám... Mert nem telik Acanara. De, ettől még ugyan-úgy foglalkozok mindig a kutyámmal,m sétáltatom, suliba viszem, meg játszok vele sokat, szóval nem unatkozik. De, Ők azzal jönnek, hogy Ők Acanaval meg Orijennel etetik a kutyájukat, és ez azt jelenti, hogy Őket jobban szereti a kutyájuk, mint engem az enyém.
Ezt nem értem, hogy egy kutya felfogja, hogy másik kutya drága tápot kap, Ő meg egy olcsóbbat, akkor most Őt nem szeretik?
A kutyát azért próbáljuk minőségi táppal etetni, hogy megőrizzük az egészséget Pont mint fentebb írta valaki, nem mindegy, hogy 5 vagy 15 évig él.
Semmi probléma nincs a dog chow-al, másrészt meg nem kell mások hülyeségét elhinni.
Ők megmutatják a számlát a kutyának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!