Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy Yorkshire...

Szeretnék egy Yorkshire terrier kutyust de nincsen rá pénzem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy Yorkshire terrier kutyust, de túl drágának gondolom az árát :S nem dolgozom, mivel suliba járok, és nem tudok mellette állást vállalni, a szüleimtől meg nem kérhetek, egyrészt nem vagyunk "fullosak" másrészt restellnék egy ilyen drága kutyust kérni. Kölcsön kérni nem tudok. Igazibol szóba jöhetne más fajta kutyus is, de nekem ő az "igazi", egyszerűen beleszerettem :) Nem tudna valaki tanácsot adni? Vagy honnan tudnék ingyen elhozni egy ien kutyust? Lehetséges egyáltalán? Megköszönném az értelmes válaszokat! :)
2011. jan. 29. 17:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem 30-80 ezerig terjed, hanem 80-100 ezertől indul! Én is nagyon szerettem volna kutyát kicsi gyerek korom óta, és 32 éves koromig vártam, míg végül megengedhettem magamnak. Túléltem. Ha menhelyen vagy fajtamentőknél nem találsz megfelelő kutyust, akkor szerintem Te is várd meg, amíg a körülményeid lehetővé teszik a vásárlást! Piacon, vásárban, vagy újsághirdetésből véletlenül se vegyél kutyát se három- se harmincezerért!
2011. jan. 29. 19:46
 12/21 anonim ***** válasza:

Egyem a szíved...és miből fogod eltartani? Állatorvos, etetés, felszerelés, hogy a szőrápolást (kozmetika) ne is mondjam.

Én 60 ezerért vettem a yorkimat, és az első évben 75 ezret költöttem rá úgy, hogy semmi baja nem volt, csak az alap dolgokra ment el ennyi. Ez nagyjából egy havi fizetés.

És olyan nincs, hogy nem oltatom be a kutyát, mert 2 oltás kötelező (kombinált, és a veszettség elleni)

Olyan nincs, hogy nem teszek rá havonta 800-1000 Ft-ért kullancs riasztó cseppet, mert pikk-pakk belemegy a kullancs, meg a bolha.

És még sorolhatnám...

Várj néhány évet, ha a szüleid nem tudnak segíteni, akkor csak a saját keresetedből tudod majd megoldani.

Ezért mondják, hogy a kutyatartás nagy felelősség.

2011. jan. 29. 22:21
 13/21 anonim ***** válasza:

Aztán ha beteg lesz és hirtelen az orvosi költség 30-40 ezer forint, mit csinálsz?

Ha ivartalanítva lesz, az is ötjegyű szám.

2011. jan. 29. 23:45
 14/21 anonim ***** válasza:
2011. jan. 30. 09:56
 15/21 anonim ***** válasza:
2011. jan. 30. 09:57
 16/21 anonim ***** válasza:
2011. jan. 30. 09:57
 17/21 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Az a külömség a kiskutyák között hogy az első fiú a második lány

2011. jan. 30. 10:00
 18/21 anonim ***** válasza:

[link]

És itt még egy csomó van: [link]

2011. jan. 30. 10:02
 19/21 Pipis ***** válasza:
62%

Szia!

Amióta az eszemet tudom kutyát akartam, mindenem a kutya. Mégiscsak most 20 évesen lett kutyám. Miután leérettségiztem elmentem dolgozni nyáron, majd a következő nyáron is. Összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy meg tudjam venni a kutyát és legalább 2 évre elegendő legyen a tartásához és az esetleg felmerülő beteségek miatt. Amikor van rá lehetőségem én is vállalok diákmunkákat mert még tanulok, és abból teszek a "kutya pénzéhez". Türelemmel kell lenni, és tudom, hogy ezt nagyon nehéz elfogadni! Vásárban ne vegyél, kutyát, sem pedig 90-100 ezer forint alatt. A menhely pedig valóban jó ötlet lehet.

Üdv

2011. jan. 30. 13:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Esetleg foxi?

[link] pl: Dexter nagyon szép!

Palota kutya?

[link]

Erről az oldalról válogathatsz, fajta szerint: [link]

Akár törpe pincser, mopsz,shih tzu, uszkár??? Na valamelyik? mindegyikből van választék a fenti linken.

2011. jan. 30. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!