Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy Yorkshire...

Szeretnék egy Yorkshire terrier kutyust de nincsen rá pénzem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy Yorkshire terrier kutyust, de túl drágának gondolom az árát :S nem dolgozom, mivel suliba járok, és nem tudok mellette állást vállalni, a szüleimtől meg nem kérhetek, egyrészt nem vagyunk "fullosak" másrészt restellnék egy ilyen drága kutyust kérni. Kölcsön kérni nem tudok. Igazibol szóba jöhetne más fajta kutyus is, de nekem ő az "igazi", egyszerűen beleszerettem :) Nem tudna valaki tanácsot adni? Vagy honnan tudnék ingyen elhozni egy ien kutyust? Lehetséges egyáltalán? Megköszönném az értelmes válaszokat! :)
2011. jan. 29. 17:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az nem elég, hogy megszerzed. Őt rendszeresen kutyakozmetikushoz, orvoshoz is kellene hordanod, ami nem olcsó mulatság.Beszéld meg ezt a szüleiddel is, és hogy csökkentsd a költséget, olyan kutyusba szeress bele, amelyiket nem kell rendszeresen kutyakozmetikába hordani. Ilyen kistestű, és cuki pofa a palotapincsi. Nála elég, ha te otthon fésülöd, ápolod a szőrét.
2011. jan. 29. 17:23
 2/21 anonim ***** válasza:

Esetleg próbálkozhatsz tenyésztőknél is, néha vannak olyan kiskutyák, amik nem adhatóak el teljes áron. (Pl. fajtára nem jellemző szín, rosssz harapás, vagy mittom én mi miatt)

Nekünk havanese-nk van, és jópár ft-ot ráköltöttünk már. (Orvos, oltás, tejfoghúzás, speckó sampon stb.) Nem olcsó mulatság egy ilyen kiskutya.

2011. jan. 29. 17:39
 3/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom nálatok van e vasárnap vásár,de ott érdemes körülnézni.Néha van h a vásár végén megmarad egy kutyus és már nem akarják hazavinni és jelképes áron eladják.Amúgy nem értek egyet azokkal akik azt irják h csak az lehet jo gazda aki meg is tudja venni a mostani "drága" kutyákat.

Van hogy jobb helye van vagy jobban szereti egy átlags család mint egy pénzes akinek csak addig kelett még pici volt.Régen én nem is emlékszem h vettük a kutyáinkat hanem ugy kaptuk őket,de tisztességben fel lettek nevelve,be lettek oltva.Az viszont igaz h válassz kezdésnek egy olyan fjatát ami nem igényel ennyi törödést,a yorki elég kényes.Amúgy a beagle az olyan pl.hogy elég jo árban már lehet kapni és szép kiskutya,persze nem mondtam h az a megfelelő.Na abbol sokat láttam már amit elajándékoznának.

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 29. 18:34
 4/21 anonim ***** válasza:
Esetleg fajtamentők. Szerintem viszont sehogy. Majd, ha egyedül, külön leszel, és lesz rá pénzed. Nem annyiból áll, hogy megveszed. Ahogy előttem is írták már, kozmetikus, orvos, táp....játékok, ez mind elég sok pénz. Ha most nincs rá. és nem lenne jó a szüleidet nyaggatni, akkor hozz egy kistestű ebet a menhelyről, aztán majd lesz yorki, ha lesz rá keret. Addig legalább tanulsz egy másik kutyával.
2011. jan. 29. 18:36
 5/21 anonim ***** válasza:
menhelyen lehet kapni FAJTATISZTA kutyákat is,nézz körül :)
2011. jan. 29. 18:48
 6/21 anonim ***** válasza:
2011. jan. 29. 18:57
 7/21 anonim ***** válasza:
2011. jan. 29. 18:58
 8/21 anonim ***** válasza:
2011. jan. 29. 19:01
 9/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ill. a linkeket sokat segitettek, de azt hozzá tenném, hogy eltartani a kutyát, eltudnám, azzal nincsen gondom, de igy maga a kutya ára, ami 30.000-80.000 ezerig terjed , az igy hirtelen sok. :)
2011. jan. 29. 19:22
 10/21 A kérdező kommentje:
ja és még annyit hogy "értek" a kutyákhoz, nem vok profi :) de volt már nem egy kisállatom :)
2011. jan. 29. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!