Mi történhetett vele? Ugye jobban lesz?
Figyelt kérdés
A barátnőm kutyusának folyik az orra,be is van dagadva. A szeme is be van dagadva és össze-vissza dülöngél, mikor járkál. Kapott rá valami gyógyszert, és teát iszik,az elvileg jó a mérgezés ellen. Még mit lehetne csinálni?
Lehet hogy gázspay-vel fújták le?
2011. jan. 21. 21:23
1/8 anonim válasza:
Miért nem viszi el orvoshoz?
Ha dülöngél az valami központi idegrendszeri zavar.
Ha mérgezés akkor a tea olyan mint a halottnak a csók.
Ha patkány mérget evett akkor a ,,K" vitamin az ellenszere, ha ideg méreg akkor passz. Azt csak a doki tudja kezelni.
Minél elöbb dokihoz kéne vinni.
2/8 A kérdező kommentje:
délután még semmi baja nemvolt, csak most este.. holnap viszik, de addig valami.
2011. jan. 21. 21:36
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
A címszavakban én is a mérgezés szót találtam , nem tudom ez az oldal mennyire írja le részletesen.
6/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Holnapig épp el is pusztulhat.
Nincs elérhető doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!