Egy kutya hogy érzi magát jobban? Hogy egyedül van, vagy hogy párban, esetleg 2-3 társsal.
Igen.
Az kimaradt, hogy sétánál is meglenne a kapcsolata más kutyákkal, tehát szocializálva is lenne..
Szia!:)
Milyen kutyáról lenne szó?...
Csak akkor hozz a házhoz új kutyát, ha a meglévő már elfogadott téged vezérnek...
Nekem 4 kutyám van.
Iszonyú különbözőek.
Amikor a 3. kutya kölyökként idekerült, az addig világraszóló barátnőkből "ellenség" lett, az egyik anyáskodott a kicsi felett, a másik féltékeny lett...
Nagyon sok melómba került, mire elértem, hogy ne morogja meg ahányszor csak meglátja...
Ha megsimogattam a kutyámat, a féltékenyy rögtön morogni kezdett!
És az volt a furcsa, hogy amikor kettesben voltunk, abszolút én uraltam, minden vágya az volt, hogy megtegye, amit kérek tőle... (agility)
Na szóval ma már egy jól működő falka vagyunk, helyre állt a rend, mindenki tudja, hol a helye a rangsorban, de az eddig vezető út finoman szólva is rögös volt...:D
Szóval készülj fel, hogy lehetnek spontán problémák, amikre nem is számítasz...
De nincs megoldhatatlan gond, ha elég türelmes vagy és nyitott, az ilyen gondokra is találsz majd megoldást... Csak számíts rájuk azért...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!