Melyik ugatásgátló nyakörv a legjobb? mudira kellene
megoldódott, eladtam a kutyát, sajnos:-(((
amúgy vettem uh-osat, az hidd el semmit nem ér. aztán vettem elektromosat, ez már jó lett volna ha nem az olcsót keresem, mert az úgy van megcsinálva hogy az elemtartó fedelét simán leszedte a lábával, kiesett az elem.
mikor beragasztottam rájött hogy melyik az az iszonyú magas hangszín amin ha vinnyog nem csípi meg a nyakörv, szóval sztem nem szabad spórolni rajta, olyat vegyél ami állítható erősségű, persze ez drágább, de legalább működik
Sajnálom, hogy nem tarthattad meg a kutyádat :(
Kár, hogy nem működik a nyakörv, ezek szerint valami más megoldást kell találnom. Talán annyiban szerencsésebb helyzetben vagyok, hogy nálunk a békák jelenléte az udvarban okozza az ugatást. Mindig elbújnak egy téglarakás alá, és nem férünk oda sem mi, sem a kutya. Tegnap kipróbáltuk, hogy kicsit lespricceltük ecettel a téglákat, mert azt olvastam, hogy a kutyák nem bírják az ecet szagát. Ez működött is, éjjel csönd volt. Hamarosan pedig eltűnnek végre a békák mert jön a hidegebb idő :)
A legfontosabb, hogy külső hangra ne jöjjön működésbe csakis a kutya gége rezgésére. Valamint az, hogy tölthető legyen és persze szerelhető a nyakörv. Ha valami gond van vele, akkor cserélhető legyen az alkatrész.
A DT systems 1983 óta gyárt impulzus nyakörveket. ( kicsi, kompakt, erős)
Nézd meg ezt:
A legfontosabb, hogy külső hangra ne jöjjön működésbe csakis a kutya gége rezgésére. Valamint az, hogy tölthető legyen és persze szerelhető a nyakörv. Ha valami gond van vele, akkor cserélhető legyen az alkatrész.
A DT systems 1983 óta gyárt impulzus nyakörveket. ( kicsi, kompakt, erős)
Nézd meg ezt:
O, mar ilyen regi ez a poszt... akartam kerdezni, nem megoldas-e, hogy bent aludjon a kutya. Nekunk ket mudink van, es bent alszanak, mert maskepp nem lehet.
Van nyakorv is, az egyiknel jol mukodik, a masik megtanult azzal is ugatni.
En sem lattam mas megoldast, mert nagyon nagy a forgalom a keriteseink mellett, meg domboldal van rokaval, borzzal, valoszinuleg aranysakallal is, szoval kizart, hogy kint aludjanak. Nappali több oras kintlet is necces, sajnos. Es nem, nem tudom leszoktatni az ugatasrol, mert amint nyitom az ajtot, hogy raszoljak, azonnal elhallgat. (Ezt csak azok kedveert irtam, akik azt mondjak, menj ki, szolj ra, jutalmazd meg, ha elhallgat. Haha :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!