Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik ugatásgátló nyakörv a...

Melyik ugatásgátló nyakörv a legjobb? mudira kellene

Figyelt kérdés
még mielőtt azzal jöttök hogy ez kegyetlen, azért kell mert ha nem hallgattatom el a szomszéd meg fogja mérgezni, komolyan, szóval nem kegyetlen vagyok hanem próbálom megvédeni, eladni nem akarom, de ha azt csinálnám hogy rászólok egész nap az ablakban állnék, így is azt teszem, de hát nem lehet mindig. szóval ezért kéne tapasztalat
2011. jan. 19. 13:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nálunk nem jött be, h husiba csípőset raktunk: a kutya meg se rágta, egyben lenyelte...
2011. jan. 19. 16:02
 12/25 A kérdező kommentje:
ha nem fogadja el a kaját, lelövi, és hiába akarnám nem fogom tudni bizonyítani hogy ő volt. ennyi... én tudom hogy durva de ez van, szóval rajtam a nyakörv segít, és ha egész nap dolgozom, akkor nem állhatok a kutya mellett sem, és egész nap azt tesz a kutyával amit akar. most bizonyítsam be hogy ő lőtt.. esélytelen.
2011. jan. 19. 19:26
 13/25 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos nem tudok konkrét linket mutatni, de láttam már olyan ugatásgátló nyakörvet ami vizet spriccel a kutya képébe, mihelyst az ugat. Szerintem érdemes ennek utána keresni, biztos kidob a google valamilyen oldalt. Ha a vizes nyakörv nem jön be, ugye ott van még az áramos, és ugye épphogy megcsípi a kutya nyakát ha az ugat. Viszont félő, hogy a kutya egy idő után hozzászokik. Remélem minnél hamarabb megoldódik a problémád!
2011. jan. 19. 21:33
 14/25 A kérdező kommentje:
egyenlőre csak éjjel lesz rajta, aztán legalább érvelhetek azzal, hogy mikor ő aludna csend van csak a baj hgoy otthon dolgozik mindkettő...
2011. jan. 19. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok a mudis! Sokat gondoltam a kutyádra. Ha komoly veszélyben van, akkor inkább elhozom :) Most komolyan. Gondolom, hogy nem adnád, de jobb, mintha elpusztítanák. Nálam jobb helyen nem is lehetne. Tudom, hogy kinevetsz, de ha rosszra fordul a dolog, ne felejtsd el! Csak írogatunk itt róla, hogy nyakörv meg ilyesmi, közben meg nagyon komolynak hangzik a dolog...
2011. jan. 20. 21:36
 16/25 A kérdező kommentje:
ok köszi, megjegyzem, ma is egész éjjel ugatott és "várom" hogy mikor szólnak érte. amúgy imádom, okos stb, de nem akarom hogy elpusztuljon. rendeltem egy nyakörvet, de ha nem válik be akkor nem tudom mi lesz vele, egész éjjel kiabáltam ki rá nem aludtam semmit, de abbahagyta mikor rászóltam és kezdte előről... még nem volt ilyen kutyám, igaz szeretem a kihívásokat, de nem azon az áron, hogy megmérgezzék, még azt hallottam hogy tanítsam meg parancsra ugatni és akkor abba is hagyja ha nem kell, nemtudom..
2011. jan. 21. 10:58
 17/25 anonim ***** válasza:
Megint mudis. Eszembe jutott valami, amit esetleg kipróbálhatnál. Nekem korábban, mikor elkezteünk sulizni sokat segített bizonyos problémáknál a kézből etetős módszer. Szóval, ebben az esetben csinálhatnád azt, hogy nem adsz neki enni, egyáltalán, csak kézből; és csak akkor kap, ha jót csinát. Tehát, ha ugat, kimész, rászólsz, ha abba hagyja megdicséred, oda hívod, és adsz neki kaját kézből, juti falit, valami finomat, amit nagyon szeret (pl. virsli karika, párizsi, máj). Hidd el, drága mudink nagyon okos. Ha nem kap enni 1-2-3.. napig, csak így, elég éhes lesz, hogy jól viselkedjen, és tudni fogja, hogyha jó, akkor mindig kap, ezért így fog tenni. Sztem ez jó módszer. Sokat gondolkodtam, kipróbálom én is. Egyébként az enyém már sokkal kevesebbet ugat, mint régen, csak akkor, ha ingerli valami. Persze, ha pl. forgalmasabb út mellett laktok, akkor elég sok minen ingerelheti. De ugathat unalomból, félelemből is. Remélem, tudok neked segíteni, persze sok meló, türelem kelle hozzá, és ne feledd, az éhes kutya a tanítható kutya :D M.
2011. jan. 21. 13:22
 18/25 zsuzsabazsa ***** válasza:

Az előzőnek:

Szerintem a kutya akkor most meg azért fog majd ugatni, hogy kimenjen a gazda a juti falattal.

2011. jan. 21. 16:26
 19/25 anonim ***** válasza:

utolsó előtti ez sztm is beválhat

utolsó akkor kap ha nem ugat....

2011. jan. 22. 19:43
 20/25 anonim ***** válasza:
Sziasztok! nekem is ugyan ilyen problémám van. A szomszédtól kell nekem is féltenem a kutyámat az éjjeli ugatás miatt. Kipróbáltam már sok módszert, amivel csak annyit sikerült elérnem, hogy ha ugat és hallja hogy nyílik az ajtó abbahagyja, ahogy bejövök újrakezdi, akármeddig maradok kint. Engem a vizes vagy ultrahangos nyakörv érdekelne, az elektromosat inkább kihagynám. A kérdezőt szeretném megkérdezni, hogy végül is megoldódott probléma a nyakörvvel? ha igen milyennel?
2011. szept. 5. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!