Ha nem vagyok itthon sokat sír a kiskutyám. Szeretnék pár tanácsot kérni, hogy mit lehetne tenni? Nincs-e valami furfang?
Figyelt kérdés
Hallottam egy kutyaugatást meggátló nyakörvről ami minimális elektromos impulzusokkal szoktatja rá a kutyát hogy ne ugasson.Ezt mekkora kutyánál lehet alkalmazni?Nem veszélyes?2009. febr. 2. 16:47
21/21 anonim válasza:
hogy akarod megrázatni elektromossal ha otthon se vagy?ha hazamész és akkor csinálod, a kutya azt sem tudja miért van. kiskutyát nem szabad ilyenekkel még, azt hiszem 3 honapos kortol lehet, de nem hiszem h kiskorban jot tesz. én használni fogok elektromos nyakörvet, de nekem több mint egy éves a kutyám és állandoan elfut ha elengedem, többször elütötték majdnem. a kiskutya ilyen, sír. ha sokat dolgozol, nincs rá időd, neked nem való kiskutya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!