Ha nem vagyok itthon sokat sír a kiskutyám. Szeretnék pár tanácsot kérni, hogy mit lehetne tenni? Nincs-e valami furfang?
Utánad, érted sír... Ő így mondja el, mi a baja. Gratulálok, fosszuk meg ettől is. Neked kutya kell. Lett is, te döntöttél, ő meg kiszolgáltatódott... De Te mit adsz neki? Ultrahangos ugatásgátlót.
Bravó...:S
az ultrahangos ugatásgátló tanuláshoz jó, pl. séta közben vagy olyankor mikor nem jó ha valami elvonja a figyelmét.
Ez nem csak Őt gátolja az ugatásban hanem azokat is akik Őt ugatják, mert a sípoló hangra figyelnek.
de ez Önmagában nem használ, csak ha megerősítést kap a gazditól mikor abbahagyja az ugatást...és semmiképpen nem egésznapos viselet!
nem gyártanak semmit nevelés helyett vagy viselkedési problémák ellen....ezek az eszközök mind csakis kiegészítők!
szerintem meg ha ilyen módszert akar alkalmazni akkor mindegy....ez semmikor nem megoldás!
A nevelés lenne egy olyan jó módszer ami kortól függetlenül alkalmazható nem veszélyes, és nem fáj senkinek....csak hát ugye arra időt kellene szánni, ami úgy látom a kérdezőnek a legkevésbé sem szimpatikus megoldás ;/
Bocs, én se úgy értettem, h egy 8 éves kutyára lehetne tenni ilyen nyakörvet és a 8 hetesre nem... Arra szerettem volna kilyukadni, hogy nevelésben is másképp kell hozzáállni egy kölyökhöz, mint egy felnőtt kutyához.
(amit leírt nyakörv azt maximálisan elítélem!! nem old meg semmit, bántja is a kutyát - fektessen bele időt és energiát h normális kutyája legyen)
15-32-nek
én sem szemrehányást akartam írni, csak megjegyeztem. bocsi
"Hallottam egy kutyaugatást meggátló nyakörvről ami minimális elektromos impulzusokkal szoktatja rá a kutyát hogy ne ugasson"
tudtad te hogy működik, hiszen leírtad...az hogy egy 11 hetes utánad síró kiskutyusnál egyáltalán felmerül ez a lehetőség... nem mondok jelzőt... magadról állítasz ki bizonyítványt
na akkor most küldheted a következő felháborodott privát mailt...
Előző voltam: Már csak azt remélem, hogy nem jut eszedbe több ilyen fantasztikus ötlet, és ezeket is elfelejted.
A történelemben már sokmindenki túlélte ezt problémát "eszközök" nélkül is, simán foglalkozással, neveléssel, szoktatással....
foglalkozz vele kitartóan, ne kényelmes módszereket keress! 11 hetesen teljesen normális a sírás. Meg kell szoknia téged, az új környezete, hogy nincsenek tesók....
el fog múlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!