Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nem vagyok itthon sokat...

Ha nem vagyok itthon sokat sír a kiskutyám. Szeretnék pár tanácsot kérni, hogy mit lehetne tenni? Nincs-e valami furfang?

Figyelt kérdés
Hallottam egy kutyaugatást meggátló nyakörvről ami minimális elektromos impulzusokkal szoktatja rá a kutyát hogy ne ugasson.Ezt mekkora kutyánál lehet alkalmazni?Nem veszélyes?
2009. febr. 2. 16:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Utánad, érted sír... Ő így mondja el, mi a baja. Gratulálok, fosszuk meg ettől is. Neked kutya kell. Lett is, te döntöttél, ő meg kiszolgáltatódott... De Te mit adsz neki? Ultrahangos ugatásgátlót.

Bravó...:S

2009. febr. 3. 09:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

az ultrahangos ugatásgátló tanuláshoz jó, pl. séta közben vagy olyankor mikor nem jó ha valami elvonja a figyelmét.

Ez nem csak Őt gátolja az ugatásban hanem azokat is akik Őt ugatják, mert a sípoló hangra figyelnek.

de ez Önmagában nem használ, csak ha megerősítést kap a gazditól mikor abbahagyja az ugatást...és semmiképpen nem egésznapos viselet!

nem gyártanak semmit nevelés helyett vagy viselkedési problémák ellen....ezek az eszközök mind csakis kiegészítők!

2009. febr. 3. 10:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Arról eddig nem volt szó h mennyi idős a kutya? 8 hetes vagy 8 hónapos vagy 8 éves? Nem mindegy...
2009. febr. 3. 10:55
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg ha ilyen módszert akar alkalmazni akkor mindegy....ez semmikor nem megoldás!

A nevelés lenne egy olyan jó módszer ami kortól függetlenül alkalmazható nem veszélyes, és nem fáj senkinek....csak hát ugye arra időt kellene szánni, ami úgy látom a kérdezőnek a legkevésbé sem szimpatikus megoldás ;/

2009. febr. 3. 11:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, én se úgy értettem, h egy 8 éves kutyára lehetne tenni ilyen nyakörvet és a 8 hetesre nem... Arra szerettem volna kilyukadni, hogy nevelésben is másképp kell hozzáállni egy kölyökhöz, mint egy felnőtt kutyához.

(amit leírt nyakörv azt maximálisan elítélem!! nem old meg semmit, bántja is a kutyát - fektessen bele időt és energiát h normális kutyája legyen)

2009. febr. 3. 15:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Az én pici yorkimnak is voltak rosz napjai mikor különköltöztünk és szegénykém,nem volt egésznapos felügyelett melett!egyik reggel mikor nem volt idöm levinni mert elaludtam,büntietésböl az összes ujságot csekket széttépte amit talált!tanultam a hibámbo,azóta elöbb kelek hogy tudjak vele játszani,megfésűlni,reggelit adni neki!teljesen olyan mint egy baba!tudni kell vele bánni és muszály hogy legyen rá idöm!imádom!Azt az ugatásgátlót felejtsd el!tölcs vele minnél több idöt!
2009. febr. 3. 15:45
 17/21 anonim ***** válasza:

15-32-nek

én sem szemrehányást akartam írni, csak megjegyeztem. bocsi

2009. febr. 3. 15:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tanácsot, nem láttam még ilyen eszközöket. 11 hetes. Nagyon rossz családi háttér van mögötte. Én csak azt szeretném ,ha tudnék aludni picit éjszaka és nem sírna rögt9n amikor nem lát.Sokat foglalkozom vele,de olyan mintha mindig azon stresszelne,hogy nem jövök vissza.Képes több órát is sírni és tudom,hogy ez nem jó.De iádom és nem okoznék neki fájdalmat kütyükkel , csak nem tudtam mik ezek és hogy működnek.
2009. febr. 3. 21:14
 19/21 anonim ***** válasza:

"Hallottam egy kutyaugatást meggátló nyakörvről ami minimális elektromos impulzusokkal szoktatja rá a kutyát hogy ne ugasson"

tudtad te hogy működik, hiszen leírtad...az hogy egy 11 hetes utánad síró kiskutyusnál egyáltalán felmerül ez a lehetőség... nem mondok jelzőt... magadról állítasz ki bizonyítványt

na akkor most küldheted a következő felháborodott privát mailt...

2009. febr. 4. 09:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Előző voltam: Már csak azt remélem, hogy nem jut eszedbe több ilyen fantasztikus ötlet, és ezeket is elfelejted.

A történelemben már sokmindenki túlélte ezt problémát "eszközök" nélkül is, simán foglalkozással, neveléssel, szoktatással....

foglalkozz vele kitartóan, ne kényelmes módszereket keress! 11 hetesen teljesen normális a sírás. Meg kell szoknia téged, az új környezete, hogy nincsenek tesók....

el fog múlni

2009. febr. 4. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!