Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 óra mozgás elég egy yorkinak...

1 óra mozgás elég egy yorkinak naponta? 2x fél óra?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ennél azért egy kicsit több kell..

Nekem is yorkshire terriereim vannak, pontosan 2 kutyám van :) És mind a kettő sokkal több mozgást igényel. Persze, az élet nem habostorta, de én bevállaltam egy terriert, és akkor ki kell elégíteni az igényeit. Nálunk reggel fél óra póráz nélküli, szaladgálós séta van ; kb délután 2 óra körül pórázon megint egy fél óra ; és este 6-8-ig kint vagyunk póráz nélkül szaladgálhatnak, és játszhatnak a többi kistestű kutyussal :)

Szerintem azért egy 3x fél óra minimum kijárna neki.

2011. jan. 14. 18:16
 12/15 rucijja ***** válasza:
Szerintem nem elég.Viszont, hogyha lakásban tartod semmiképpen sem szerencsés ,ha csak naponta kétszer végezheti el a dolgát.Később gondjai lehetnek belőle.
2011. jan. 14. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy akkor így jártak? Ilyen ebernek minek kutya?

Min.3x fél óra, de inkább több. Meg hagyni kell játszani más kutyákkal.

Neked jó lenne, ha csak napi 2x pisilhetnél?

2011. jan. 14. 19:50
 14/15 A kérdező kommentje:

ki mondta hogy panelpatkány vagyok?

én kertesházban lakok

2011. jan. 14. 20:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor az még rosszabb.... gondolom arra is lusta vagy h kividd idegen környezetbe a kutyádat. Kicsapod a kertbe napi 2*fél órára, azt' csá. Ingerek? Új dolgok? Társak? Játék? Hm, minek is ezek, hisz ezek a habostorta kategória. Ám veled ellentétben a kutya nem választhatja meg azt h kivel és hogyan él...neki ezt dobta a gép. Szar leosztás, mi tagadás. Majd hátha a következő életében jobb lesz...
2011. jan. 14. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!