Naponta kb mozgás kell neki? lent bővebben
Naponta kb(mennyi óra) mozgás kell neki : -mudi
-yorkie
-belga juhász
-uszkár (közép és törpe)
-dalmata
-magyar agár?
Köszi előre a válaszokat előre is
A mudinak rengeteg mozgás kell. At egyetlen kutya aki gyorsabban fut nála az az agár (nem azok közül amiket felsoroltál hanem az összes közül)... Egész nam futkározna szerintem... Ha udvaron van akkor ez könnyebb, de akkor is sokat kell vele foglalkozni, mert amíg egyedül van addig nem mozog annyit... Lakásba én nem vinném, de lehet csak azlrt mert alapból a kutyának kint van a helye nálam. De ha bent van akkor még több kell neki, viszont amíg bent van képes a lábadnál feküdni órákig ha azt akarod...
Szóval szerintem olyan 3-4 óra legalább kell neki... De nekem ő a tökéletes kutya! :)
Az uszkárral szemben hatalmas tévhitek vannak...
Nagy a mozgásigénye és egyáltalán nem szobakutya. És nemcsak a mozgásigénye nagy, hanem agyban is le kell fárasztanod. De ez éppúgy igaz a mudira vagy a belgára is.
(a többit nem ismerem - nem akarok hülyeséget írni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!