Miért rángatózik alvás közben?
Figyelt kérdés
4,5 hetes kutyus mikor elalszik sokszor elkezd rángatózni, olyankor felkeltem és utána semmi baja, miért csinálja ezt?2011. jan. 9. 13:36
3/11 anonim válasza:
álmodik :)
kölyök korban valahogy sokkal intenzívebben csinálják, legalábbis a saját kutyáimnál így vettem észre. felnőttként is mozog finoman a mancsuk, esetleg a szájuk, de kölyök korában mindegyik aktívabban aludt :) néha még ugattak is, hangosan lefetyeltek, meg kalimpáltak :D
4/11 A kérdező kommentje:
hát ő neki a feje kezd el rángatózni és néha a mancsa és sokszor nyaldossa a száját
2011. jan. 9. 13:43
5/11 anonim válasza:
Ilyenkor símogasd meg, hogy megnyugodjon.
6/11 A kérdező kommentje:
megszoktam simogatni, pl. mikor jöttem fel a szobámba h feltegyem ezt a kérdést elmentem a kosaruk mellett akkor is pont rángatózótt megsimogatam és ott maradtam melete egy kicsit, de a többi 3 tesója nem csinál ilyeneket
2011. jan. 9. 13:58
7/11 anonim válasza:
A kölyök még többet alszik mély alvásban. A felnőtt kutya ritkán teszi.Azt mondják, ilyenkor álmodnak. A kölyök nyílván a szopizással, evéssel kapcsolatban álmodik még többet.
8/11 Doruss válasza:
Álmodik. Sok állat ezt csinálja. A macskám is mikor alszik, sokszor rángatja a mancsát, meg a farkát és van hogy csámcsog is. Ez teljesen normális, olyan, mint amikor egy ember álmában beszél.
9/11 anonim válasza:
Teljesen normális :) Nézd meg ezt a videót, a kutya végig alszik!! http://www.youtube.com/watch?v=z2BgjH_CtIA
10/11 A kérdező kommentje:
ő nem ezt csinálja, de lehet hogy igen csak még nagyon pici és nem mozog ennyire :) amúgy köszi, nagyon aranyos a videó :D
2011. jan. 12. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!