Mitől rángatózik a babám keze és lába alvás közben, utazás alatt? (teljesen egyszerre rándul neki minden végtagja)
Figyelt kérdés
Mikor ágyban alszik még nem láttuk egyszer sem de ha autóval megyünk vagy hordozóban visszük akkor igen.Mitől lehet ez?Zavarja az utazás?2009. aug. 3. 16:11
1/9 anonim válasza:
Szerintem a hordozóban nem tud olyan mélyen bealudni, biztos azért "rángatózik", mert álmodik félálomban.
Vagy sok a kátyú Magyarországon, hogy vicceskedjek is :D
2/9 anonim válasza:
Hát, azért ez nem általános és nem "normális" tünet ám! Gyerekorvost érdemes lenne felhívni és megkérdezni. Én már sok babával utaztam, (nekem is vannak gyerekeim) de egyik sem rángatózott a hordozóban, vagy az utazás alatt.
3/9 anonim válasza:
Ilyet még Én sem tapasztaltam pedig sokat autózunk!
4/9 A kérdező kommentje:
nekem is van már 2 nagyobb és nem tapasztaltam ilyet,de ő sem folyamatosan csinálja,hanem amikor már huzamosabb ideje benne ül a hordozóban.de itthon is sokat szokott benne lenni és akkor nem tapasztalom csakis az autóban és ha visszük a hordozót,most lesz 1 hónapos és eddig kb 5x láttuk de akkor már minimum 30 perce autóztunk.gondoljátok hogy valami idegrendszeri probléma lehet?és csak utazáskor jön elő?
2009. aug. 3. 16:26
5/9 A kérdező kommentje:
a férjem szerint a rángatózás durva megfogalmazás.....inkább olyan mint mikor pl álmában megriad és egy pillanatra megrándulnak a kezei-lábai,na ilyeneket produkál.
2009. aug. 3. 16:28
6/9 anonim válasza:
Szerintem igaza lehet a férjednek, valószínű, hogy csak megijed valamitől.
Az én kislányom is össze szokott rándulni, sokszor jelentéktelennek tűnő dolgoktól is, ha nem alszik elég mélyen.
7/9 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam is szokott megriadni alvás közben,sőt szerintem én is szoktam.Ez tök normális dolog.Biztos azért az autóban csinálja,mert mozgásban van,és néha kibillen az egyensúlyból.A fiam általában ha háton alszik akkor szokta csinálni,ha pl. "leesik" a keze,vagy hasonlók.:-)
8/9 anonim válasza:
Az én két hónaposom is csinál hasonlót, tényleg olyasmi mintha álmából riadna és hirtelen előredobja mind két karját. Én nem gondoltam, hogy idegrendszeri baj lenne, szerintem csak megriadt.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 4. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!