Hogy lenne jobb a kutyának?

Nyugodt,mert rengeteg ingert kapott kölyökkora óta.Csónakhoz szoktattuk,vonatállomásra vittük(a fékező szerelvény elég ingerdús),autó,vizimádó,gyerekszerető.Amúgy örző-védő kiképzésben is részesült,ennek egyik alapfeltétele,legalábbis a csendőrség tanitásai szerint az,hogy a kutya megszokja és tudja,hogy egy gyerek nem veszély,még ha hangosak is néha :).A szilveszteri "lövöldözéseket" is nagyon kiegyensúlyozottan viseli.Itt olvasgattam,hogy az öv-t csak 1 és fél év után érdemes elkezdeni,addig vaditás.Mi már 6 hónaposan elkezdtük,igaz inkább játék volt,sőt,csakis játék volt,de(lehet hogy csak szerencsénk volt ?) nem vadúlt be,nem agressziv,sőt nagyon is nyugis.Igaz mindent szakember irányitott.
Nyugodt-an én azt értem,hogy jó idegzetű,de ettől eltekintve nagyon pörgös kutyus,tehát le kell fárasztani rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!