Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát tudtok ajánlani...

Milyen kutyát tudtok ajánlani egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés

kertes házba.

rövid szörű

ne legyen nagyon nagy, inkább kicsi -vagy közép termet.

ne hiperaktív és ne is legyen lusta.

Eddig mindig tacskónk volt..és már kezdtem uni..ezért szeretnék kipróbálni egy másik fajta kutyát.

A labladoron gondolkoztunk..szerintetek?

2011. jan. 8. 22:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Karácsonyra kapott a veled egyidős lányom beagle-t.Én ezt nem ajánlom neked.Konok és nehezen nevelhető,pedig én nem vagyok kezdő kutyás.A westie és a menhelyi kutya tényleg jó megoldásnak tűnik.De ezt már Te tudod ,hogy melyikkel tudsz 10-13 évet elképzelni mert ennyire számíts ha jól ha rosszul döntesz!
2011. jan. 13. 17:45
 22/30 anonim válasza:
Én a rottweilert nem nagyon ajánlom gyerekek számára de egy csáu-csáut vagy egy spánielt de még a német juhász is jöhet de a palota pincsitől óvakodjatok mert elég egy kényesek
2011. jan. 13. 18:07
 23/30 xnorkax ***** válasza:
Szerintem is valami menhelyi kutyust válasszatok! Egy 13 éves gyereknek mindegy, hogy pedigrés-e az eb, vagy nem, a lényeg, hogy kutya legyen! :))) És én a felnőtteket is könnyű szívvel ajánlanám, az árnyékotok lesz egy életen át!
2011. jan. 13. 20:17
 24/30 A kérdező kommentje:

köszönöm ezt a sok választ:)

vagy beaglenél, labradornál vagy menhelynél döntünk :)

2011. jan. 13. 20:59
 25/30 anonim ***** válasza:
Jó döntés:) 3-ból kettőt kifejezetten nem ajánlottak!Érdemes volt tanácsot kérned!
2011. jan. 13. 22:20
 26/30 A kérdező kommentje:
fogadjuunk a labradoor meg beagle? :DD
2011. jan. 14. 14:43
 27/30 anonim ***** válasza:
Aha,pont az a kettő!De szerintem bármilyen kutyát lehet szeretni és bármilyen kutyát lehet szeretni.Van amelyik simulékonyabb van amelyik kevésbé alkalmazkodó.mint mi emberek is.remélem jól választasz és sok örömed leled a kutyádban!!! XD
2011. jan. 14. 16:28
 28/30 anonim válasza:
nos milyen kutyátok van.............
2011. febr. 16. 17:56
 29/30 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszókat :)

úgy gondolom h jól döntöttem 2 hete van egy menhelyről elhozott kiskutyusom. Nagyon aranyos és szófogadó.

És tényleg így van egy menhelyes kutyus is lehett olyan aranyos mint egy fajtiszta :)

2011. febr. 26. 13:11
 30/30 anonim válasza:
es nem mondtak h milyen faj van benne???
2011. szept. 2. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!