Milyen kutyát tudtok ajánlani egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
kertes házba.
rövid szörű
ne legyen nagyon nagy, inkább kicsi -vagy közép termet.
ne hiperaktív és ne is legyen lusta.
Eddig mindig tacskónk volt..és már kezdtem uni..ezért szeretnék kipróbálni egy másik fajta kutyát.
A labladoron gondolkoztunk..szerintetek?
2011. jan. 8. 22:08
2/30 anonim válasza:
lablador az nagy sztem kaukázusit vegyél az zsebkutya
3/30 anonim válasza:
Menj el valamelyik közeledben lévő menhelyre, vagy bármelyikre, szinte mindenhol teltház van, tele rengeteg imádnivaló, szeretetet adó kutyussal, akik örökké hálásak lennének, hogy gazdit találtak. Mindenféle méretű, kölyök kutyák is vannak.
4/30 anonim válasza:
Westie, az nagyon aranyos, és megfelel az elvárásaidnak. :D
5/30 anonim válasza:
Plüss? Azt, ha megunod ki is dobhatod. Szegény tacsi.
Amúgy, ha nem jön be egy másik kutyafajta, akkor azt, hogy likvidálod? Boltba vissza nem viheted.
6/30 anonim válasza:
Ha meguntad a tacskót,akkor vegyél egy kaukázusi medveölő juhászkutyát,az nem olyan mint egy tacskó -.-".Meg olyan érdekes,nem azt kell nézni hogy milyen csuda,vagy ronda,minden kutyát ugyan úgy lehet szeretni.És minden kiskutya hiperaktív csak úgy szólok...
7/30 anonim válasza:
hogy lehet egy tacsit megunni?
mellesleg miért kell fajtatisztának lennie? miért nem lehet keverék, szerintem sokszor sokkal helyesebbek mint egyes fajtatiszta kutya, vagy mentsetek meg egy menhelyi kutyust
8/30 anonim válasza:
13 évesen hány tacsin vagy túl ha már unod?
9/30 anonim válasza:
Inkább próbálj meg egy biológia könyvet.Az állatokról...Esetleg igy rájössz,hogy egy élőlény nem unalmas és nem is lehet csak úgy megunni őket.Nekem másfajta kutyám van ,nem tacskó,de ismerek egy párat és egyáltalán nem tűnnek unalmasnak...Sőt.
10/30 A kérdező kommentje:
már bocs..nem a kutyát magát untam meg..hanem a tacskó fajtát..3 hónapja haalt meg, természtesen nem vagyok olyan h megunom és kidobom, hiszen nem lehett egy kutyát sem meguni..most szeretném kiprobálni magam egy másik fajtánál h milyen a viselkedése mennyire kezelhető kutya
2011. jan. 9. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!