Ha a Kínaiak tényleg úgy eszik a kutyát, hogy vannak direkt egy erre tenyésztett közép méretű kutyák, akkor mégis ez mi?
ez mi? [link]
és ez mi? [link]
na és ez? [link]
A ..... anyukájukat azt, hogy velük tenném ugyanazt, amit ők a kutyákkal.
Oké tudom, náluk ez a szokás, de akkor is elfogadhatatlan a számomra!
És nem kellenek a "bezzeg a malacok, na és a malacok" kommentek.
Ezekről a belinkelt dolgokról szeretném a véleményeteket kérni, nem a sertésről:)
Még, hogy erre tenyésztett kutyák, hát persze.....
tőlem mehet a magyar ahova akar, az egy hazaáruló, én semmi pénzért nem hagynám el Magyarországot ennyi!
Egy szóval sem írtam, hogy csak a Kínaiak gyártanak sz.rt, de most ők a téma és nem más!
Egy lány pl 1 hétre kórházba került a fain kis kínai cipője miatt, kb olyan vörös volt a lába mintha szét égett volna.
Írták is, hogy nem tudom milyen anyag van a kínai cipőkben, ami mérgező hatású lehet
Elfogult vagy - és ez igaztalanságok tömkelegét vonja maga után.
Ezek után nem is hiszem, hogy téged érdekel a kutyák sorsa, te csak a kínaiakon akarsz egy jót gyűlölködni.
Jelenteni is fogom...
jelentsd csak.
Biztos tönkre megyek majd lelkileg emiatt:D:D:D
tőlem törölhetik a kérdésem, meg kaptam a válaszokat amiket akartam!
engem főként a kutyák érdekelnek, a te támadásod viszont abszolút hidegen hagy!:)
meg mi az h hazaáruló??????
azért mert vki kimegy h könnyebben megélhessen és több pénzt kereshessen??? ez miért hazaárulás....sajnos elb.szták az országot ami nem a polgárokon múlt....itthon már jó formán meg se lehet élni....ezek tények....
gondolkozz már mit írsz!!!!
19:18-al én is egyetértek!
Ha nincs pénzem nem is lesz. Legalábbis itt MO-on.
Arra sok hogy megdö..ek, de arra meg kevés, hogy normálisan megéljek.
És sajna csak az ócsó kínai cipőre telik. Ha majd kimegyek külföldre, akkor megtudom venni a jobb minőségű bugyit is....
tegnapelőtt 15:44
Tartsál csirkét és kutyát aztán megtudod mi a különbség. De téged előbb megennélek sütve, rántva jól befűszerezve.
jó oké hagyjuk ezt a témát, hogy ki megy külföldre, és ki nem!
Akkor is igen bevallom, hogy gyűlölöm őket, rasszista állat vagyok, de ezek a ferde szeműek nem emberek! Kegyetlen és érzéketlen állatok, és aki ezt cáfolja, az írja már be google-ba, hogy Dogs Meat!
Kíváncsi vagyok milyen érzéseket vált ki belőle, mert belőlem fúúú... én tényleg ugyanazt tenném velük, és EGY PERCIG SEM sajnálnám, még fölé is állnék és körbe röhögném az biztos
Sziasztok, látom itt sokakat érdekel a téma!
A Budafoki útról nyílik egy mellékutca, ahol egy eldugott kis kínai étteremben nagyon finom, pikáns kutyasülteket adnak egy kis felárért. Csak diszkréten szólni kell a pultosnak, hogy a "különlegességet" szeretnéd megkóstolni!
Ja és este 6 körül érdemes menni, mert olyankor szokott készülni az új adag, előtte valószínűleg előző napi felmelegítettet kapsz, ami azért nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!