Ha a Kínaiak tényleg úgy eszik a kutyát, hogy vannak direkt egy erre tenyésztett közép méretű kutyák, akkor mégis ez mi?
ez mi? [link]
és ez mi? [link]
na és ez? [link]
A ..... anyukájukat azt, hogy velük tenném ugyanazt, amit ők a kutyákkal.
Oké tudom, náluk ez a szokás, de akkor is elfogadhatatlan a számomra!
És nem kellenek a "bezzeg a malacok, na és a malacok" kommentek.
Ezekről a belinkelt dolgokról szeretném a véleményeteket kérni, nem a sertésről:)
Még, hogy erre tenyésztett kutyák, hát persze.....
Katasztrofális!!!!!!
Ezeknek a ferde szeműeknek kéne még egy atom bomba. Úgy mint Hirosimára.
Lehet anyázni, meg höbörögni, de elárulok egy titkot...
Ez semmit sem old meg! Ettől még ugyan-úgy eni fogják a kutyákat...
ezt még leírom olvastam egy cikket miszerint a kínai család bement az étterembe kutyahúst kértek.
Hátra vezették őket, a kisgyerek rá mutatott a kutyára, hogy azt készítsék el!
Kampóval kivették a kutyát a ketrecből, és egyből bele a forró vízbe, élve! mert így könnyen lejön a bundája, és nincs vele gond!:(
Amit itthon is elindítottak, hogy lehessen kutyát enni mégis miért van? Azért, hogy a sok r.hadék bevándorló ferde szeműnek kedvezzük, azért! Húzzanak vissza ahonnan jöttek ott egyék, de a MI HAZÁNKBAN NEM FOGJÁK ZABÁLNI!!!
tudom, hogy ettől enni fogják, de nem ez volt a kérdés!
Láttam egy videót, egy útszéli kínai étteremről készült.
Nem kívánom senkinek azt a látványt, hogy micsoda kínok között kellet elpusztulniuk azoknak a szegény állatoknak!
Kérdezem én: HA már csinálják, miért nem lehet humánusan, MIÉRT??????:( Miért kell őket.... á nem írom le, de én két napig ki voltam készülve, pedig végig sem bírtam nézni a videót,csak kb 1,5percet
15:44 mondtam, hogy az ilyen jellegű kommentekből nem kérek, így nem is reagálok rá...
NEM EZ VOLT A KÉRDÉS!:)
Hát sajmos el kell fogadni ezt a ténythogy megeszik öket:(
,de akkor nem lehetne le sokkolni öket árammal és utána készítenének belöle ételt.
De azt hozzá tenném hogy Indiaiak pedig annak nem örülnek hogy megeszük a marhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!