Mit szóltok ehhez? 20 eurót kínálnak egy kg kutyahúsért kínaiak!
2010. máj. 10. 11:19
1/16 anonim válasza:
Undorító! Ha náluk ez a szokás menjenek haza!!!!!!!!
2/16 anonim válasza:
És mennyiért adják el ha 20ért veszik?Ebben nekik mi az üzlet?
Számomra ez felfoghatatlan,mert még egy bogarat sem tudok megölni,nem hogy az egyik "barátom".
3/16 anonim válasza:
Na b.meg, remélem egyszer lehet majd kapni kutyaevő-kínai húst is...
Ezek tiszta hülyék. Vannak külön, erre a célra (azaz étkezésre) tenyésztett állatok, a kutya NEM az.
4/16 anonim válasza:
állítólag már kutyákat is tenyésztenek erre a célra :(
5/16 anonim válasza:
ezen nincs mit felháborodni, ha én is ott nőttem volna fel, vagy te, mi is jóízűen majszolnánk a kutyahúst.
7/16 anonim válasza:
Ha a Tv-ben lennék, a véleményem, 1 kb. 15 percig tartó sípolás lenne! FELHÁBORÍTÓ!!!
8/16 anonim válasza:
Otthon éljenek a szokásaiknak ne itt!!! Bár ott is elítélem de itt meg félteni kell a kutyámat föleg ha kínai gyorsbüfé van a közelben!! Ezért nincs kinai éttermeknél koborkutya..
9/16 anonim válasza:
Minden népnek megvannak a "furcsa"ételei.Engem csak az zavar ahogy az állatokkal bánnak.És ez nem csak a kutyára igaz.Embertelenül kivégzik őket.Még élnek mikor lenyúzzák a bőrüket stb..És a poén hogy lehet már mindannyian ettünk kutya húst a kínainál,csak csirkének hittük!
10/16 anonim válasza:
Biztos,hogy nem ettünk,a kutyahús ára náluk többszöröse a csirkehúsénak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!