Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a Kínaiak tényleg úgy...

Ha a Kínaiak tényleg úgy eszik a kutyát, hogy vannak direkt egy erre tenyésztett közép méretű kutyák, akkor mégis ez mi?

Figyelt kérdés

ez mi? [link]

és ez mi? [link]

na és ez? [link]

A ..... anyukájukat azt, hogy velük tenném ugyanazt, amit ők a kutyákkal.

Oké tudom, náluk ez a szokás, de akkor is elfogadhatatlan a számomra!

És nem kellenek a "bezzeg a malacok, na és a malacok" kommentek.

Ezekről a belinkelt dolgokról szeretném a véleményeteket kérni, nem a sertésről:)

Még, hogy erre tenyésztett kutyák, hát persze.....

2011. jan. 5. 15:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Na az a második link, hogy Magyarországon is lehessen kutyahúst enni, hát ez kicsapta nálam a biztosítékot! Mennyire idióta emberek vannak! Ráadásul egészen friss cikk, hogy valaki ennyire ne legyen tisztában azzal, mi folyik körülötte... Szerencsére kizárt dolog, hogy ezt engedélyezzék nálunk, esetleg ha már ellepték az országot a kínaik, de jelenleg az állatvédelmi törvénnyel nem erre tendálunk kutyaügyileg, hanem éppen, hogy egyre fokozottabban védjük a kutyákat. Persze elviekben, hogy mikor fog ez a gyakorlatban érezhetően lecsapódni, az jó kérdés.

A kínaiakkal nem lehet mit csinálni, annyira elmaradottak, hogy még egy sima egyszerű állatvédelmi törvényük nincsen, teljesen legális bármiféle állatkínzás.

2011. jan. 5. 15:49
 12/32 A kérdező kommentje:

persze én is azt mondom, hiába ugatott le az egyik kommentelő. Odáig már sikerült nekem is eljutnom fejben, hogy oké ez a szokás náluk. Nálunk nem, had háborogjak már.. DE AKKOR CSINÁLJÁK MÁR HUMÁNUSAN!!! Miért kell addig kínozni ameddig az utolsó lélegzete is bírja annak a szerencsétlennek!?

És miért kell szépíteni, hogy csak az arra tenyésztett kutyákat?

Nálunk akkor sem fogják zabálni és kész!!!!!!4

Ja igen az indiaiak... én amúgy őket is megértem, hogy minket a pokolra kívánnak!

2011. jan. 5. 15:53
 13/32 anonim ***** válasza:

15:44-nek.

Én is eszek sertés és csírke húst, ( marhát nem mert kipattogok tőle ) ez természetes.

Itt az a nem természetes ahogyan leölik a kutyákat.

Amit itthon levágnak a vágóhídon, ott előírás szerint történik e leölés. Nem nyúzzák és nem forrázzák le élve az állatot.

Ennyi a külömbség. Ettől még a ferdeszemű úgy is megeszi a kutyákat, bár Mo. max stikába.

Ám náluk is szigórúan büntetni kéne a nem szabályos leölést....

2011. jan. 5. 17:04
 14/32 A kérdező kommentje:

így van, a sertés, ha hiszitek, ha nem szinte semmit nem érez, mert azonnal elkábul, és önkívületi állapotba kerül, a szúrást meg sem érzi.

Azon kívül a hizlaldában pl. "játszószoba" van nekik (ez előírás)kialakítva, láncok, autókerekek, hátvakarók. ezeknek a célja, hogy a lehető legkevésbé legyen stresszes az állat.

Ehhez képest ezek a könyörületet nem ismerő nyomoroncok, be zsúfolják egy szűk ketrecbe a kutyákat, és halálra kínozzák őket, vagy forrázzák!

Azért van különbség szerintem....:(

2011. jan. 5. 17:58
 15/32 anonim ***** válasza:

Mindenfajta táplálékállatot humánusan kellene tartani és leölni. Ez emberség kérdése. Élve megfőzni embertelen akár milyen állattal teszik, még a rákkal is!

A kutya azonban más, mint a többi állat. Mert a kutya elsősorban emberhez szokott, jobban kötődik mint a saját fajához.

Amíg lesznek ilyen embertelen és borzalmas dolgok, addig az emberrel ugyanúgy lesznek borzalmas dolgok - ez meggyőződésem.

A primitívség nem ment fel semmi alól, mert az irgalmasság és az élet kímélete nem ettől függ.

Mert az ételt nem csak a tányérban kellene megbecsülni, hanem az előéletében is.

Nem kötelező szadizni a táplálék állatot! Nem a húsevéstől foszt meg, aki emberségesen bánik az állattal.

2011. jan. 5. 18:00
 16/32 anonim válasza:
Sajnos el kell fogadnunk hogy a kínaiak terjeszkednek, aminek én személy szerint nagyon nem örülök! más se sztem.. nem vagyok kínai gyűlölő meg semmi ilyen de az amit csinálnak.. egyszerűen undorító. hogy lehet szerencsétlen állatokat így kínozni?? bejönnek magyarországra is aztán itt is elszaporodnak és kb 100 év múlva azt is el fogják érni hogy kutyahúst lehessen kapni a hentesnél! magyarország a miénk! és szépen elhúzhatnak..
2011. jan. 5. 18:50
 17/32 anonim ***** válasza:
Nem kell elhúzniuk (magyarok százezrei is élnek külföldön) de el kell fogadniuk az itteni szokásokat. Hogy itt a kutya nem étel.
2011. jan. 5. 18:53
 18/32 A kérdező kommentje:

18:50

100%ig egyet értek veled!:)

Azzal a különbséggel, hogy én utálom őket a kutyák miatt is, meg egyszerűen nem veszi be a gyomrom a sunyi ábrázatukat. Gyártják a sz@arjaikat meg áhh, úgy egészében.

És így ahogy mondod, Ez A Mi Hazánk!!!!!

2011. jan. 5. 18:54
 19/32 A kérdező kommentje:
meg hát amit írtam is, ezt a kutya evészet témát is azért indították el itthon, hogy nekik kedvezzünk. A nyakamat rá merném tenni! És ez borzasztó, ha kell én aláírást is gyűjtenék ellene
2011. jan. 5. 18:56
 20/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha ez a mi hazánk, akkor magyar csak itt élhet?

Vagy magyar mehet máshová külföldre élni, csak ide ne jöjjön senki?

Sunyi ábrázat...?

Azt hiszed, csak kínai gyárt selejtet? Vettél már magyar árut...?

A kutyaevést én is ellenzem, de ettől még nem vagyok rasszista!

2011. jan. 5. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!